Thursday, July 8, 2010

Princess

*Updated
Zaila, kalau betul katamu kat kelantan murah.
Yati nak pesan, kalau balik kg bgtau.
Boleh borong byk hihi


Anak dara ai sorang ni sekarang kemaruk ngan dress dari Disney Princess.
Pas mandi leh mintak pakai dress ni balik.
Kalau tak mengamok2 dia tak nak pakai baju lain.
Sampai terpaksa ai sorokkan dress ni waktu dia mandi.

2-2 dress ni maktok dia yg belikan.
Terukkan mummy dia tak belikan.. hihihi

Dress #1


Dress #2


Ada sesapa tau tak mana nak cari Princess dress ni bebanyak.
Yang ai perasan kalau kat uptown tu byk tuk girl 4years +
tuk bawah 3 tahun ni amatla susah nak jumpe.. huhuhu
Kalau ada war2kan yerk.. maceh..

20 comments:

mummysyafie said...

cuba cari kat sogo yati..arituh ada nampak tuk kids umo zara ni.

wah..ngan fav dress dier posing mengalahkan model yer zara.

honeylanz said...

zara ni mmg pemalu org nye..hr tu dtg rmh auntie..diam..x dgr suara dia ;)

momguess said...

kain die lembut kan jiran
agak2 ada tak size kita2 nie

mamamarissa said...

OMG...so cute ok...size bam2 mesti belum ada kan??? :D

mamamarissa said...

OMG...so cute ok...size bam2 mesti belum ada kan??? :D

Mya Elzara Batrisya said...

Mummy Zara... try g tesco... ada mcm2 size... :)

Dee said...

psr mlm pun ada..cantik2..murah pun murah..bolehlah buat basahan hari2..

a-as said...

lahai lentok jer zara..
I belikan nayli kat 'carboot sale'/pasar pagi dekat stadium shah alam.

comey la dia...

Farah said...

hahaha gaya takleh kalahh anak dara ni

mrsharis said...

amboi..amboi..amboi..zara..Kemain posing lagi.

Eh yati, sogo tgh sale baju Princess skng ni..tak silap aku 50%. Besok blh la g :)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

eh muka da sebiji zaf la ahahha gambar yg first tue hehehe
nanti anna tgk kat da mall ader x rasa cam ader ker aku salah tgk ahaha

Liza said...

kat isetan klcc, mmg ada satu section just for this...try and see yer

zailamohamad said...

Zaila beli kat golok je, memang puas hati..sekali beli sampai 3 dress sebijik macam Zara pakai, harga pon murah je (dalam RM12 satu) & kualiti pon ok sebab banyak kali basuh pon takde koyak2

Zara pakai saiz apa?? Ameera pakai saiz 1,
tengoklah, kalau zaila balik kg zaila belikan untuk Zara;)

CiKaYu said...

yati, kat kedai cartoon network banyak yati or sogo...

linahilmin said...

alolo.. nampak big girl betul dia! suka lah pic no 2 tu, pandai zara posing! comel!

LIP (^_^) said...

amboi zara..nice pose...princess zara..

Mrs Jaja said...

mesti zara rasa dia sgt comel pakai baju tu...sebab tu nak pakai baju tu aje...hehehe..

budak2 mesti macam tu kan...anak jaja pon dah pandai pilih baju sendiri nak pakai lepas mandi...hihihi..

AngahSayang2314 said...

kak yati angah ada jual baju budak nak tengok ke????? leh la...

zailamohamad said...

Babe, insya ALLAH raya kot..nantu sms Zaila ek saiz Zara, insya Allah Zaila belikan;)

Nurhayati said...

all: thanks kawan2..tak sangka korang tau mana nak cari..bijak2x..100 markah.

zaila: buat masa ni zara pakai size 2.. tapi bole beli size 3 besar sket..tau la budak2 skang cepat besarkan.. tapi yati taktau no enpon u.. sila email k.. maceh