Monday, July 12, 2010

Kesudahan dari Tiada Jodoh entry

Lepas kes entry pasal beli tudung Tie Rack yang tak sampai hingga sudah.
huhuh sayang duit, beli barang tapi barang takde.

Ai telah melepaskan geram ngan beli tudung lain.
Ape lagi terus beli Coach scarf selai.
Kalau lah beli TR, dah dapat 3 helai..
tapi sedih sangatkan, beli mahal terus.. huhuhu


Ape lagi terapi kita perempuan kalau bukan shopping. ;)
p/s: ada barang nak let go terjah wardrobe ai yer.

9 comments:

zailamohamad said...

kalau scarf Coach ni besar mana?? sama ngan Tie Rack juga ke??

Nurhayati said...

coach ni kecik.. jauh beza ngan TR.. separuh dari tu. kalau tak biasa pakai kecik mmg nanti tak reti nak pakai. :)

honeylanz said...

coach yg yati pakai dtg rmh Has pun lawa ;)

[-suziey-] said...

umangaih boel tahan rgenye..hmmmm best je tgk org pakai scarf ni..huhu muka ku xsesuai:D

Sidratul Muntaha said...

pun baru lepas bershopping tudung 5 helai size xl
puas ati

Nurhayati said...

honeylanz: has, bag yg yati bawak gi umah has tu bukan beg coach :)

suziey: geram punye pasalkan.. tak tgk mahal ke tak huhu

ayu: wah bestnye 5 helai skali.. syok2x

mummysyafie said...

kalau kecik selesa ke pakai yati. nanti wat entry khas camne nak pakai..leh nor belajar

AngahSayang2314 said...

cantik la shawl nie

CiKaYu said...

xpelah yati, janji ati dah terubat...