Friday, July 23, 2010

Yaeesh Birthday Party

Dapat invitation dari Mummy Yaeesh aka Watie.
Partynye wat kat McDonalds Puchong Gateaway.
Cantik tempatnye..baru lagi..
Feveret Zara tempek sticker.
Dia sorang je yang ai nampak layan sticker ni.. haha
budak2 lain sibuk makan.


Dah penat, baru pikir nak makan dan main.
Yang ai sedar, kat party ni majority adalah boys.. dah nama kawan Yaeesh
haruslah boy lagi ramaikan.
Makanya Zara tak de geng..cian anak mummy hihi


Ha ni la Prince Yaeesh, yg teruja ngan birthday cake dia.
Cantikkan.. penuh ngan Ultraman, Ben10, Superman.


Sblom balik haruslah bergambar ngan tuan tanah.


Sorry yer mummy Yaeesh, kami kena balik awal..
sbb Zaf ada bola. Tak sempat kita nak berborak lamakan.
Dan yang pasti kita sesama mak buyung..
kami sama bulan weh.. esok anak kuar time raya. :)
Ada jugak blogger lain cam Suziey n jiran aka sisMalina
Tapi ai ni pemalu.. sorry yer tak berborak jua.

14 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

hu..hu...bestnyer pi birthday party...

momguess said...

tu lah xsempat nk ramah mesra
xper jiran
kite sekwasan

atty's said...

kty lak .tak dpt nak datang ade hel

[-suziey-] said...

tu la awai sgt baliknya...haihhh xdan nk membuli..ekeekk;D

e.l.i.s.s.m.i.e said...

makin comel dak zara ni :)tp dah susut sket pp dia .

Dee said...

tgk gambar ni make me smile..mak buyong berlaga perut..hahaha..

cute je yaeesh tu kan..eh..zara pun..tu lah dee x leh nk pegi..kalo x leh jumpa yati..

honeylanz said...

watie ada sms gak..tp Has tak dpt nk men join :(

mrsharis said...

aku tk g ari tu sbb clash ngan wedding ofismate lak..
rugi..

AngahSayang2314 said...

wah yati bestnyer angah tengok ermm macam angah jer ada kat sana hehehe

mummysyafie said...

kiut ni bufday boy siap ngan bow bagai.zara dah besar lah..semakin cantik lak untie tengok

Rozita said...

meriah sungguh bufday parti itu

ikiqzana said...

alaa.. sian gan zara.. xde geng pompuan. sorang2 jer main.

best tu dpt jmpe wati.. zana jer xde kesempatan nk jmpe.. hihihi

mamamarissa said...

mummy & zara comel as always...muahsss

watie wyyn said...

yg ni pun baru baca... lagi la keji kan?? tq so much anyway.. next yr ada umur kita jupe lagi yer..