Wednesday, July 21, 2010

Wish List: Baby Bag

Sudah tiba masanya misi nak mencari baby bag.
Memandangkan bila jejalan nanti nak kena bawak barang Zara dan baby.
Kena la tukar beg yg agak besar sket.
Skarang ni barang Zara kami sumbat dlm beg Barney dia je. ;)

Gambar2 kat bawah ni sekadar mencuci mata.







Bole kawan2 rekemen kan.. baby bag ape yang best.
Dan paling penting, mestilah MURAH, CANTIK, TAHAN LASAK dan PRAKTIKAL.

12 comments:

mummysyafie said...

kalau nor, pakai yang biasa² je..selalu beli dari simply dimples erkk. yang kat JJ tu..ada kulit keras mcm turtle

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

beg swan ahahaha yati aku pakai beg tourism free ko nak ahahha

honeylanz said...

pakai simple dimples yg kt jj gak...cuma mcm x tahan lasak..

Connie said...

kite gune simple dimple gak... mudah nak guna.. :)

momguess said...

jiran...
i xtau nk komen pasal beg2 ni
sbb my only son dh 15 years kan
tapi coach tu comei giler
gin & jacqie pon occay rasa nye

mamamarissa said...

longchamp dear :)

AngahSayang2314 said...

wah bestnyer... angah tak tahu la yati..

yang yati suka macam mana???

mrsharis said...

cam tak sampai hati aku nk guna coach tu utk sumbat brg2 baby.. Ehehehe..mak yg berkira btl kan :)

MeL MikaiL said...

kate spade tu canteknya!

Dee said...

cantiknya bag2 kt dlm entry u nih..hmmm..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik la beg2 ni semua...

Liza said...

i love the coach beg, the colour pun nice