Monday, February 1, 2010

Kemalasan berganda

**updated

pada yang wish tahniah/congrats tu maseh yer.
ape yg korang agak tu tepat skali.
korang ni mmg bole jadi nujum mak belalang. terror sungguh hihi


~pic googled~

saya dalam mood malas skarang ni.
sbb tu la blog pun dah macam ape.. kejap update kejap tak.

kepala asik pening, sakit pinggang, sakit breast huhu
perot asik lapar, tapi tekak takde selara nak makan.
kalau makan pun, 1/2 jam lapar balik.
adohai perot tong ke ape ni..gilos.
semalam jalan2 kat Garden ngan MidValley takde mood, sakit kaki dan penat badan.
kelmarin plak gi swimming, tetiba betis cramp.. nasib tak lemas.


blog korang tetap ai datang melawat, baca pun cam2 tu je.
ada tinggalkan komen ada tak.
sorry ye kawan2. daku tidak lupakan kalian ;)

baru prasan bulan lepas,ada 7 entry je..
sikit bebenor hah.. nampak sangat malas ya amatkan.
cepat la seru rajin ni datang balik.

p/s: bulan lepas dapat 2 berita gembira. Berbaloi2x.. alhamdulillah, syukur kepadaNya =)

22 comments:

nydia-mama akif said...

oppsss...r u preggy dear?hehehe...
tp same la kite...mood kemalasan sedang melanda,

Snowwhite Zone said...

jgn layan MALAS tu... ahhaha tp anis pun sama MALAS.. serba serbi MALAS dah ni.. update blog pun, mcm ntah pe je... but layan jgk blog kengkawan lain...

~Zetty84~ said...

haaaa....akak preggy ke..???
kemalasan berganda cam tahap pregnant jerk...
oppsss....kalu tul, congratz ya..!!!
hihi...patut la dok tggu entry tak ada..
setiap ari zati masuk jenguk...!!! ;p

mEiZ SHA said...

waaa cam nak tambah orang baru je mummy nie..:)
tahniahhhhhhhh

Liza said...

samalah kita, rasa kemalasan sungguh...and the weather is so hot!

mrsharis said...

yeaytt...zara nk dapat adik.
tanda2 yg ko sebut tu simptom2 org ngandung tuh..ehehehe..
Congrats awal2 dari aku sekeluarga.. =)

sI tEDI said...

he he he.. jaga kesihatan

Hida Naza said...

zara nak dapat adik ke?

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yeayyyyyy zara nk dpt adik huhuhu
adess rindu seminggu x bukak blog

Haizales said...

mcm zara nk dapat adik je ;)

Zuhaini said...

ehem.. preggy yer..? alhamdulillah.. tahniah ya! (tahniah la untuk 2 berita tu!!!) :)

honeylanz said...

tgh malas jugak ni... tahniah utk 2 berita baik tu

Queenin Murni said...

ahaks! btol2.. symptom kemalasn mcm org preggy.. alalal! congrats!!! :)

Dee said...

kerap gak eh..gi midvalley..tinggal kt ner?

Nadia Dzai said...
This comment has been removed by the author.
Nadia Dzai said...

ehehehe.. betul kee preggy??? zara nak ade adik ke ;p congrats! ;p if betul la kan.

Yati, if u interested with Fridge Magnets, do visit my blog eh. I ade few Madrid/Spain's FM nak let go.

http://thecintacollections.blogspot.com/

Thanks!!

DaZzlingLilLy said...

i pun sama dlm mood malas and sakit2 badan ni...rasanya kita kena pergi rehatkan diri kejap kot..hehe

nur said...

alhamdulillah

shila ariff said...

wah..tahniah..bertambah lagi...itu le dinamakan rezeki..amin..

ikiqzana said...

tumpang gembira..

zailamohamad said...

sorry yati, zaila tertinggal ketapi, maklumler zaila sekarang boleh buka blog di rumah je, by the way congrates dah preggy & take care, takpe awal2 memang malas sket, dah masuk 2nd trimester ok ah tu;)

CiKaYu said...

congrats darling...anyway jaga diri ok.