Wednesday, February 24, 2010

Iklan Digi

Actually suka ngan lagu iklan Digi ni.
Rentak dia wat kita nak nari sama. catchy kan hihi
Ape iklan yg korang suka..share la ngan daku.




Jom kawan2 kita layan dipagi hari.

DiGi PrePaid – Mudah Saja

ke sini sana..
jom bergembira..
pasti segalanya.. mudah saja..

terus menyanyi..
sepuas.. sepuas hati..
pasti segalanya.. mudah saja..

satu dua tiga..
menari bertenaga..
pasti segalanya.. mudah saja..

borak lama-lama..
hilangkan rasa hiba..
pasti segalanya.. mudah saja..

19 comments:

nydia-mama akif said...

haha...ni mmg fav iklan akif yat...
kalo tgk jer iklan ni dia pun terus panjat kusi la, pusing sane sini la...ikut cam orang tu buat....

Dee said...

my kids mmg slalu nyanyi lagu ni..camana nk dptkan utk ringtone ye..puas cari..kt digi website..x dpt2..i mmg pengguna digi...

~Zetty84~ said...

tul laa....
si syaza, kalu dgr jerk iklan nih...
trus terkedek2 lari tgk TV...
zati pun suka...
happy jerk... ;p

LiAnA said...

i suka iklan digi yg menari bangra tu wakakaka...rasa nk joget sekali :p

honeylanz said...

ceria aja iklan ni...

CT NORAMIZA said...

mmg best lagu ni, lagi2 bila rifqy pun menari ikut rentak dia sendiri :) heheh..

linahilmin said...

i still suker iklan kit kat..
o e o.. ehh ehh ehh... kelakar abis!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati aqil pon mmg sker lagu neh siap nari ballet satu umh wahahhaha
ader lirik neh leh la aku hafal muahahha

Zuhaini said...

ahaha.. alia suka iklan Digi yang dia call gf dia tu, joget2.. yang tu.. :)

Mrs Jaja said...

anak saya suka tengok iklan ni..bila time iklan ni kat tv keudara, dia pon bole benti main tgk iklan sampai habis sambil goyang2 badan..hehe..lepas tu sambung balik main..

Queenin Murni said...

ahaha.. siap ada lirik yg tak tahan t u.. :P

adam pon selalu melompat2 dgr lagu ni. catchy kan,budak2 mmg suka

shila ariff said...

wah..hazim suka lagu ni gak..siap leh joget2 lagi kalo dgr lagu iklan digi ni..hehehe...suka suka..

[-suziey-] said...

yezza..me too..sgt suka..digi ni 1 thing good bout them..marketing promo yg gempakss..sume comel n best..iklan yg laki tu joget tu nmpk smart giler kan..yg bearkuning joget lg tamil tu pn best..adeii...mmg bestt

mummy_adam said...

i pun suka iklan nie, cute..

~ain said...

lagu kegemaran hubby ain.. dia siap nak siasat siapa penyanyi lagu iklan ni.. hehehe

mrsharis said...

iklan febret nuha ni..siap goyang2 badan klu tgk..

mEiZ SHA said...

ninie pon suke lagu nie..kuar je iklan ni kat tv..otomatik mulut ikut nyanyi kan kak...:)

Liza said...

i like this ad too, siap nyanyi peniuh smangat lagik

CuTeMiUt78 said...

a'ah kan.. memang best iklan ni..