Thursday, February 4, 2010

Owh tidakkk


Pregnant kali ni, mencanak2 plak jerawat naik..
xspecially kat blakang badan.
skang ni naik kat muka plak huhuhu.
meriah betul jerawat ni wat party.
time pregnant kan zara takde plak.

korang pregnant ada kena camni tak.

33 comments:

Zuhaini said...

hmm.. x dak plak.. tapi time saya preggy alia best la.. x dak morning sickness.. x dak muntah2.. semuanya smooth jer.. :)

My-Alia.com

:: m.u.n.i.r.a :: said...

congrats!sukenya ramai kengkawan mengandung nih!
jaga kesihatan bebaik ye!
*ini yang trasa nak ngandung gak nih*

LoVEaQshA said...

Akak peknen ker? congratz!!~
wuaargghhh rmainya peknen thun nie,doakan zura jugak yer..

Dee said...

x penah lak..tp kan..tiap2 kali mengandung mesti beza2 simptomnya..

Hida Naza said...

masa pregnant harith jerawat sgt meriah..tanda2 boy kot..kali ni tak sangat..masih ada jerawat tapi sikit je.

MeL MikaiL said...

sorry that i missed this..u pregnant ke? bp bulan da? congrtas ya ;)

Sidratul Muntaha said...

tak prnh kena jerawat time pregnant tpi muke bercapuk2 gila dgn tompok2 merah.
hmm..yatie ade isi lagi ker?
naper boleh termiss info nih?

Nadia Dzai said...

comelnyeeee zara nak dpt adik dahhh :p ;p congrats again. i x pernah peknen la plak. ;p kurang tau :D

Liyanaroxx said...

kak yati pregnant?wah...leh join CPM,Kak Filla,kak yaya lah ek?ramainya preggy tahun nih...neway tahniah kak!!!:)

LiAnA said...

u pregnant? Congratsss.... i suka pregnant sbb kulit cantikkk time tu hihihi

nydia-mama akif said...

wahh...betul pregnant rupenye...congrats yat....neway takpe la jerawat keluar nampak comels....i dulu leher hitam stok cam org tak penah buang daki setahun....giler malu,dah la mase tu free hair lg....

sI tEDI said...

x de pengalaman!

enywey.. tahniah!

Liza said...

every pregnancy is different, mine tiga2 the experience mmg different

busyuksayang said...

saya kena kat bhg. atas dada, nasib bkn kat muka...sabar jer la...anyway, congrats & take care :)

ChickyLicious said...
This comment has been removed by the author.
mummy_adam said...

yeay, zara nak dapat adik :)
congrats!!

Farah said...

eh yati pregnant?? waaah tahniahh!!!

take care ok!

a-as said...

congrats yat! tak tahu pun u pregnant..wah zara gonna be kakak :)

DaZzlingLilLy said...

wahhh..tahniah...i tak pnh pregnant lg..tp i tgk ada gak my fren yg naik jerawat time pregnt jer..pastu hilang..baby boy kot..hehe

honeylanz said...

tahniah!
hmm has dulu 2-2 mmg early stage muka naik jerawat..hmm yati nk dpt baby boy kut ;)

~Zetty84~ said...

Waaa..terer lah weolls suma erk...!!!
hihi...bestnyer akak preggy..!!!
congratz again..
zati x penah lak nek jerawat kalu time preggy..
akak ngandung bb boy kot...
hikss....suke..suke.. (*.*)

atty's said...

tahniah yatie..

pembawakan kot.tu yg naik jawat ..

Queenin Murni said...

biasa la tu, preknen, hormon tgh berperang. heheh!

aku dulu kulit yg sedia hitam ni, semakin hitam.. espicially kat leher n perut. bila doc nak scan, mmg malu gila.. hitam gila ko..
bila dlm pantang, hitam2 tu semua luruh mcm daki setahun tak mandi. :P

tp yg tak leh lupa, ayat my husband -"patut la perut ayg hitam, adam kuar putih.. " :P

heheh!

Shopaholic Mama said...

Yati, Congrats!

Its pretty normal coz of hormonal changes

nanti after some time, the jerawat will hilang.

Mama 4H said...

wahhhh.....betul tekaan kak tie..huhuhuhuhu....tahniahhhhhh!!!!!yeayyyy....zara dapat adik...yaeay...yeay...

mrsharis said...

betul tu, biasa la time peknen ni hormon berubah2 and tiap kali peknen simptom adalah berubah jugak. Hopefully kali ni dapat boy (sbb simptom dh lain kan..hehe) aminn..

momguess said...

jiran sekawasan....
sory kalo aku lbt wish kat ko
tahniah dear...
knp mesti tahun ni jgk
abis tu saper nk jd geng aku utk tahun dpn
huhuhuhu

CT NORAMIZA said...

yati, congratulation friend! i'm happy 4 u. x pe yati, utk sementara je tu, pembawak budak kan? yati, take care ye.

~Eila @ Along~ said...

yati..congratz..hehe im happy for u...

kuar jerawat awal2 nisbb perubahan hormon la tu...tak pun pembawa budak..huhu...

zailamohamad said...

setiap orang lain kot, kalau zaila takde naik jerawat apa pun cuma cepat lapar & cepat marah

shila ariff said...

kalo ikutkan pengalaman dulu, masa ngandungkan hazim..mmg tak suka bersolek, muka pun naik jerawat..mmg malas nak berhias diri..org ckp bawaan budak..kata org tua lg..baby boy..tapi tak sure betul ke tak..tapi aku dapat hazim..mmg baby boy..huhuhu..

Dania's mummy said...

tahniah2... wah da ada geng... ni due bila ni?

4 Kay-E said...

Lama K-Ita tak singah tgk zara. dah nak dpt adik ye...
tahniah!

take care...