Monday, February 8, 2010

I Love KD!

Opss, bukan Kris Dayanti
tapi Kota Damansara hihihi

Ada byk lagi, xspecially tang makan.
Sebab tu la membulat badan ni.

logo2 ini dibantu oleh cik Google. TQ.
(tempek mana yg ingat je)


Dekat ngan Mutiara Damansara (Ikea, The Curve, Ikano, Tesco)
dan DU (1Utama), dan BU jua.

Kita mesti la suka dan bangga ngan tempat kita tinggalkan.
Jiran sekawasan Momguess, Annapeje, Farah, Imah korang baik setuju ngan kata2 ku ini hihihi

18 comments:

Zuhaini said...

ok.. KD ni area ofisku.. ye, memang dari pusat sains ke ou kejap je.. :) so kalau nak rewang2 time jumaat sangat la senang... (tapi daku x dak kereta.. huhu )

momguess said...

aku setuju kata2 mu itu jiran sekawasan ku...
idup kd!!!!
antara carefour ngn giant xspai 500meter...heheheh
sebut jer aper yg nak, semue ader!!

honeylanz said...

best nye duk kt KD!
wangsa maju ada jj, k4 n terbaru wangsa walk mall aja :p

shila ariff said...

lor..aku duk ingat KD tu Kris Dayanti..huhu..saat baca tajuk entry....

Farah said...

btui macam2 adaaa..hahaha tula sepuluh kali ni pk nak beli ke tak rumah kat KD..sebab harga memang tinggi tp area hot! sangat berbaloi!

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

OCBC ada okehhh !!..
i sukaa... muahaha

Queenin Murni said...

mmg best lah.. even keje dekat2 situ pon, weekend pon kalau boleh nak tuju situ jugak.. :P

tapi, me tatap syg BTS..sebab dkt ngan mak. haha!

Dee said...

i lak syg midvalley..i jln kaki je nk ke situ..kalo keje..jln kaki je ke pavillion n bkt bintang..hehehe..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

banyak nyerr.mcm2 ada erk..tapi jauh laa nak pi KD tu :P

gEe said...

agree..kd mmg best..a&w drive tru..mcd drive tru..kfc drive tru..atm mbb drive tru..best...semua nak ada..kopitiam bersepah..nasik lemak antarabangsa..kalau dah bosan lepak kat KD leh lepak TTDI..pun dekat jer..best!!

LiAnA said...

umah area tu mmg mahal giloss huhu..

CT NORAMIZA said...

hehehe siap ugut kawan2 lg yati :)

bestkan semua ada kat situ, one stop centre gitu hehehe, yati sihat??

Imah Ishak said...

Yatie, setuju bangat...dah gemuk dah nih...anyway, congrats for ur second pregnancy...I tgh giat mencuba...doa2kan la yer...amin:)

CiKaYu said...

aiyo...i lah yg paling jauh nun di cheras tu. pasni nk copy posting you boleh.... 'the best bout cheras' lak...heheehe

Liza said...

rindunyer, lamak tak gi ikea!

LIP (^_^) said...

saya setuju!!!!!!!!be proud with ur hometown..

MeL MikaiL said...

klu keje kat area2 situ okeyla kot..ni my hubby keje putrajay masak nak merempuh jam pegi balik keje klu dok area KD hehe..

ibnu marzuki al firdaus said...

kini dah ada hotel 5 star tidur 1 bintang bayar = TUNE hotel!

dekat dengan padang kota (bukan penang) damansara...

berdepan the strand & berbucu dengan dataran sunway?