Thursday, February 25, 2010

Degil Maghrib

Kelmarin ai bergaduh ngan zara..
hahahaha mummy gado ngan anak..giler betul.
Takde la gado pukul bagai.. mulut ai je bebel2 geram.

Ni semua gara2 dia taknak tido.
Jam dah kul 11pm, dia bole lagi kusyuk main game.
Tapi tak leh salahkan dia 100%, sbbnya dia ikut mummy n daddy nya yg taik game. :p
Daddy nye tak bole idup kalau takde PS3.. mummy nya layan Nintendo. huhuhu

Sampai 2 kali ai rampas Nintendo kat tangan dia..mengamuk bagai nak rak.
Tak henti2 nangis..terpaksa bagi balik.
Ai ni dah terkebil2 bijik mata ngantok. Rasanya sampai terlelap jap.
Tau2 je..dia surrendar bagi Nintendo tu kat ai. Penat agaknya.
Plus dah melalak sblom tu..terus tido. huhuhu

Sempat lagi ai snap pic dia.. dari tutup lampu.
terpaksa bukak lampu nak amik gambar punya pasal ;)
Yang pasti kusyuk tu main game, tak pandang camera langsung.
Zara oh Zara

16 comments:

LiAnA said...

pandai zara main game hihi

mummy_adam said...

hahaha.. cute, pandai zara main game.. boleylah geng ngan auntie jgk :)

MeL MikaiL said...

wah hi-tech r zara ni. mika pun sama gak, suka main bubble game kat iphone daddy dia.. pandai dia tolak slide iphone tu hihi..

Snowwhite Zone said...

pandai zara men games ye... comey selalu ye.. jgn nakal2

mrsharis said...

budak2 zaman skng ni mmg sgt advance..

honeylanz said...

pandai tul dia main ;)

miss R.e.p.u.n.z.a.L said...

cute..gilerrr..
zara kecik2 dah pandai ek

Farah said...

alaaa dah macam budak besar la zara..

CiKaYu said...

sama dgn danisha, suka main game kt my handphone...tiap2 mlm mesti jadi singa betina ngamuk nak suh dia tido. sabar je lah ye..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

amboi ank dara sorang neh da la nampak besar dah

Dee said...

amboi anak dara ni..khusyuknya..

Haizales said...

terel ar zara...budak zaman sekarang ..huhu

neezareef said...

normal la yati gaduh ngn anak..bila dah beso dh pndai ckp lg kuat gaduh tgk lah nnti..hehe

CT NORAMIZA said...

yati, pandainya budak tecik tu main game, takjub lah aunty :)

CuTeMiUt78 said...

aahhaaksss... sama je la ngan mirul.. berebut lappy ngan dia..

~Zetty84~ said...

hihi..cute jerk tgk moncong mulut dok men game...
dah nmpk zahra cam kakak dah...hihi ;p