Tuesday, March 9, 2010

Melalak kat Kotak Merah

First time bawak Zara
gi melalak kat Redbox ;)
Biasa hari dating kami bedua je..
yer la kan nama pun hari dating.
Kali ni saje bawak Zara.

Mula2 malu dia,
ye la tak biasa ngan samar2
je bilik tu gelap.
Lama2 dia over..
amik mic nak nyanyi sama.

Kalau ada lagu kanak2...
harus dah Zara nyanyi2 sambil joget. ;)


Wayang je blom try lagi bawak Zara. Takot dia tak leh dok diam.
huhu

owh2 smlm wat checkup beratku turun 3kg.. :)

16 comments:

Liza said...

kalau nak bawak the kids tgk wayang at early age, bawak tgk criter kartun, a real kartun...cause there will be other kids there so tak awkward sgt when our child make noise or tak leh duduk diam...

:: vErde+hAzizi :: said...

alalallala...malu2 je zara dok pegang mic tue...
dah warm up sure die yg lagie havoc kan...hehehhee

sI tEDI said...

lor.. kesian zara. len kali suruh ibu bawa CD lagu ABC okey!

CiKaYu said...

alahai comeynya...baru nak warm-up tuuu

~Zetty84~ said...

uisk...kusyuk nyer zara tgk daddy dia nyanyi...
hehe...comel jer tgk dia pegang mic tuh..!!! ;p

CT NORAMIZA said...

samala kita yati, wayang x penah try lg, takut kena baling ngan popcorn :)

naper berat awak turun ni? morning sickness ke?

atty's said...

bawak zara tgk citer kartun .mesti zara suka..

takecare yatie..

Queenin Murni said...

oh.. adam tak penah pergi redbox n juga wayang.. :P

kesian dia.. aunti yati tolong bwk on next date boleh?heheheh

honeylanz said...

zara nyanyi lagu apa?? siap joget lg. turun 3kg? byk tu...xpe nnt naik baik..

momguess said...

kat redbox smlm aper menu nyer
heheheheh
mcmane preg berat blh turun ni jiran
hishhhhhh

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

best nyer lama giler siot x pg karaoke huhuhu ko der member kad x nk minjam ahahhaha nk bawak aqil :P

fARahAnNa biNTi rAhmaN said...

jomlah join giveaway kite...
http://mybaby-farisha.blogspot.com/2010/03/sticky-mode-giveaway-birthday-present.html

Dee said...

bwklah dia tgk alice in wonderland..sure best..

zailamohamad said...

take care Yatie, banyak gak berat turun, naik heran Zaila..mabuk teruk ke??

mummy_adam said...

hehehe.. dah pandai karaoke, cute :)

Nurhayati said...

liza: itu la..nanti kalau ada citer kartun leh try bawak skali kan.

verde: haah, mula tu malu2 kucing..pastu hover dari daddy dia haha

sitedi: kalau leh masukkan cd dlm player dia lama dah bawak cd dia haha

cikayu: first time la katakan

zetty: mic tu besar dari dia.. pegang pun nak jatuh berat haha

ct: itu la kan.. takut kang kena halau lak. berat turun maybe kurang makan skang ni. muntah takde..cuma tak de selera makan.

atty: itu la kan kakty..try bawak satu hari nanti.

queenin murni: ha menarik ni..nanti leh bwk adam nyanyi2 ngan zara.. oppss

honeylanz: dia suka benar ngan budak2 AF exspecially stacy. kalau pasangkan cideo stacy tu kat redbox siap joget. skang ni turunla has..pasni mesti bam bam naiknye

momguess: jiranku, nyanyi tu dah lama pegi bulan 1.. biasala aku ni dah berkulat baru nak publish.. menu dia hari2 tukar tak sama.. aku tak pernah hafal pun ape ada.. yg pasti macam2 ada haha.. turun berat badan sbb kurang makan la beb. siankan...

anna: ha bgtau bila nak pegi, leh a ku pass.. aku pun gi sana pakai kad laki aku je..kad aku sendiri simpan tak pakai pun..ko amik le hehe

farahanna: insyaAllah nanti yati join. thanks.

dee: ala sis, zara takut ngan johnny depp tu, asal nampak je kat billboard ke mana2... akot akot katanya.. huhu

zaila: thanks zaila... preg kali ni kurang selera makan. itu sbb nya turun.

mummy adam: haah pandai sangat. hihi