Wednesday, January 20, 2010

Wish List: Charm Bracelet

To CikAyu and Fynaz, thanks yer kongsi price TS ni. Teruja mak hihi





Ai nak mencari charm bracelet.
Tgk kat website Thomas Sabo ada yang berkenan dihati.
Tapi tak tau pricenya camne.. kat store nya pun takde pun menyinggah.

Suka 2-2 collection ni.

Barbie



Disney



Nak belikan tuk Zara sama. Mesti comel je anak dara tu pakai.
Tapi leh tahan ke..takot plak dia wat tarik2 dah comel sangatkan hihi

Hmm kot sesapa tau price tuk Thomas Sabo charm ni,
sila la bgtau pada ai ye.
tapi kalau ada sesapa rekemen selain TS ni pun dialu2kan..
Nak beli biarla berkualiti dan tahan lama =)

23 comments:

mrsharis said...

aku suka yg 1st tu..meriah youuu

honeylanz said...

cantik...
cuba tgk sini
http://scandal-bag.blogspot.com/2009/11/thomas-sabo-bracelet.html

mEiZ SHA said...

comelnyer...:)

shila ariff said...

tul tu..alah membeli menang memakai...kui kui kui...

Farah said...

yang barbie tu cantekk!! erk kalau i nak beli untuk diri sendiri boleh?? hahaha takde anak gegurl la katakan

ikiqzana said...

cantik2.. la yati. klu sara pki pun cantik gak dia minat benda2 mcm ni.

Zuhaini said...

alahai cutenya...

MommyDania said...

cantik! i pun duk cari jgk.

CT NORAMIZA said...

canteknya yati. bestnya blh pakai sepasang ngan zara, nak pakai sepasang ngan rifqy gak lah (mesti shaifull luku pala aku) :)

Dee said...

cantik..tp x tau lah kt mana nk cari..kalo yg ada suma silver je kan..ni colourful..nice..

mummy_adam said...

yg princess tu cute,i loike :) aritu i pun ada jumpa charm bracelet kat boutique girl, cute jugak lah tp xtau lah tahan lama or tak..

LiAnA said...

cutenya.. dulu minat sgt bracelet gantung2 ni.. tp ni sejak ada Aqil kena pakai sesimple mungkin.. kang jd perhatian dia mau putus dia tarik huwaaa

Fynnaz said...

Yatie,
TS ni ada bracelet utk kids. Rantai ada 2 sizes. Sgt comey utk ur girl. Sila beli cepatt!!! Anyway beli satu2 charm dia so tak sakit sgt. Charm dia ranging RM200 to rm400.

DaZzlingLilLy said...

yg barbie tu comel...

zailamohamad said...

waaah cantik, anak zaila takleh pakai benda macam ni, nanti dia buang ntah ke mana aje;p

Liza said...

thomas sabo used to be in my wishlist, tapi lepas nampak charm bracelet from tiffany, trus tukar preference yer

cintaAnna said...

comei nye...Super cute!cantik2!!!Sila dapatkan...

LIP (^_^) said...

the barbie one looks cumey..

CT NORAMIZA said...

yati, bila nak buat n3 pasal shopping (tops, tierack), besttt suka sgt :)

CiKaYu said...

yati..harga ikut charm yg awak pilih. the price start from rm99-250. thomas sabo ada kat klcc, pavillion & bangsar village.

[-suziey-] said...

comel..comel..beli sedondon ngn zara..msti lagi comel:)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati kalo beli nanti bgtau la regenyer baper nk beli adiah besday tuk ank buah la :D

mummysyafie said...

cantik²..tapi kalau zara pakai make sure dier tak masukkan lam mulut..