Sunday, January 17, 2010

TSF

First time cuba try test ;) makan kat The Spaghetti Farm (TSF) @ Mid Valley.
Order Carbonara with turkey ham & Beef Spaghetti.
2-2 ni amik set, skali ngan soup & drink.
Soup amik mushroom dan asparagus.


Cantik lukisan kat papan hitam tu.
Teringat plak zaman sekolah..
Interior pun simple aje.


Si tonet ni, minum lagi byk dari makan.
Tu tandanya tak sedap bagi tekak dia hihi



Rasa makanan semua ni, biasa2 je.. takde la sedap sangat.
Tak silap satu set dlm RM10+
Tak worthit la, baik makan kat Prosperity kat McD lagi sedap dan kenyang =)

16 comments:

Zuhaini said...

oh.. mahal gak ya..

Liza said...

i love the pasta kat dome, the spicy oglio, best!

ema.razali said...

mcm best je (:

a-as said...

hmmm..okie noted the comment.

hi zara..cute!

zailamohamad said...

bagus ada food review kat sini;p nanti senang kalo nak cuba makan dah tahu xworth it

CiKaYu said...

sib baik tak try lagi...

~Zetty84~ said...

hihi...camner pun nk usung gak barney dia tuh...x pe la, zahra tetap comel dgn bekas air tuh...

honeylanz said...

xpernah masuk lagi..suka spaghetti kt SR

CT NORAMIZA said...

tau, kat bawah kan yati, sama level ngan nando's n mcd :) ari tu nak try, tp tekak rasa nak nasi, so terus masuk nandos, sedapnyaaaa nandos :)

LIP said...

ok if xsedap xmo gi!!

Queenin Murni said...

hmm.. lenkali nak mkn spagethi, dtg rumah i jek.. heheheh! (mcm ler tere masak.. haha!)

CuTeMiUt78 said...

eemmm blh thn gak reganya ya

ikiqzana said...

x sedap ye yati.. klu g MV x moh mkn sini la.. x berbaloi rasa nyer.

mummy_adam said...

nampak cam sedap, tp xsedap ek.. xnak lah.. :( hehe

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

weh diet la ahahha

lin said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室