Monday, January 11, 2010

AJL

Smlm tgk AJL kat umah dengan makanan yg meriah depan tv.
Ada sosej, fish ball, hati & limpa goreng, kebab, bihun sup, nangka goreng,
macam2 biskut tuk ngunyah, ha amik ko penuh perut.

Tahniah wat Aizat.
Menang juara AJL (Pergi)dan kategori persembahan (Kau dan Aku).


Yuna tempat ke-2.
Suka tudung dia very the colorful.


Tempat ke-3 Faizal Tahir.
Nyanyi dengan bertongkat lagi.. salute la.


Aliyah tak menang, tapi suka kat dress dia.
Merah menyala dan pasti nye cantikkkk


Owh owh owh..cuci mata kat vokalis Bunkface.
Handsome ;)


Pengacara AJL pun best.
si Faizal Ismail ngan Ally Iskandar tak habis2 nak kenakan satu sama lain.
Yang pasti terhibur.



Bole dikatakan semua Finalis AJL hebat2 semuanya..
ngan lagu dan persembahan yg best.
Semua bole menang.. ;)

25 comments:

QuEeN Of 2 Heroes said...

betul3....sume lagu2 mlm tu best2... ^_^

Zuhaini said...

hensem ke..? boleh la, tapi bila dia buat mata terbeliak, terus cameraman pun x brapa nak fokus sangat kat muka vokalis bunkface tu.. hahah :)

dia pun takut kot.. :)

nydia-mama akif said...

betul...semua lagu best2....bangga dgn artis2 muda skg...muda2 dah pandai cipta lagu sendiri...this is what we call the real singer...suara sedap and pandai cipta lagu....muzik mmg dah berubah kan kan....no more jerit pekik cam jumpe anto tgh malam..

~Zetty84~ said...

Owh...ingatkan tul dah akak nk closed blog nih....!!!
wat suspen je taw..!!!
erm...zati pun suka sgt AJL semalam...
salute abis la kat faizal...
walaupun bertongkat, tapi still all out...!!!
vokalis bunkface tuh bukan ke couple dgn juliana evans..?? hihi

mrsharis said...

Aku tanak komen pasal AJL tp nk komen pasal makanan yg amat banyak itu..haha..ko kenduri ker apa? :) Tiba2 lak teringin nk makan sosej..

CiKaYu said...

ajl thn ini mmg meletupssss

shila ariff said...

tul tu..aku dok agak misha menang vokal terbaik..tapi black plak yg dpt..sungguh tak percaya..rezeki dia..

ema.razali said...

ally & faizal best . kelakar sangat ^__^

honeylanz said...

suka AJL mlm td..byknye kudapan ;)
kami layan kentang grg teh O panas

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yea akim nyer jerk bosan

momguess said...

mmg semue best
faizal tahir
i lap u lah

4 Kay-E said...

k-ita baru tgk online.. tp ramai artis yg k-ita tak kenal :(.. haha... nampak sgt tak mengikuti perkembangan di Malaysia.. ;)

[-suziey-] said...

hehehe..aah btl..best..tp lagu alyah tu best la

zailamohamad said...

waaah, memang dok tunggu AJL lah tu, siap ngan kudapan lagi, zaila sambil tgk sambil buat keje..huhuhuhu..tapi memang best ah performance semua artis malam tu kan..

adda said...

smlm x dpt tgk sampai abis syafi nk tgk upin huhuu

mummYaeesh said...

aci tak weols tak pernah dgr lagu pergi tu...woohooo

perghh lenkali nak tgk ajl kat uma u la..haahhha

CT NORAMIZA said...

hebatkan lagu2 thn ni, bestlah :)

yati apa khabar?

Dee said...

lagu2 best..pengacara pun best..

ikiqzana said...

mmg betul thn lagu2 ajl best2 belaka.. tapi yg paling best FT. suker2 gan dia.. jatuh hati denga lagu dia...

dh jangka black menang vokal terbaik.. tabik spring la kt dorang yg menang...

Mama Mia said...

oww..this year i miss AJL lagi.. :(

LIP said...

masa yuna perform je i tgk........hihi

Lady Dyla said...

Faizal Tahir is the besh!!! :)

mummysyafie said...

PERGI mmg best..

Liza said...

one of the best ajl, especiall part search performed their hit numbers, simply awesome!

CuTeMiUt78 said...

tak tgk habis pun.. tapi memang best la kan