Thursday, November 19, 2015

Little Ihtifal & Showcase Stories From The Sea 2015


Sob sob sob..
masih bersedih sbb tak dpt tgk live show Aliah.
Dan lagi bertambah-tambah sedih,
bila tgk gambar2 yg enZaf amik kat sana.
Huarghhh byk gambar yg tak cantik,
blur, gelap mak pasrah & redha :((

Acara pertama tuk majlis ni,
graduasi anak2 6tahun tp tu
Zaf tak amik la gambarnya..
Pastu baru start show.

Bila tanya dia gambar ni cerita pasal apa,
jawab dia ntah...
huhuhuhu redha lagi.



Tanya apa pun semua dia tak tau la,
dia kata tangan dia sibuk,
amik gambar n record hihihi
Ape pun thank you la yang. :p



Jadi layan gambar je,
ai nak stori pun tak tau nak tulis apa haha



Untung jugak la kecik,
sbb dok depan.
Kalau yg size besar tinggi dok blakang,
tak nampak sangatkan.







Yang ni kita layan video je la.


video

video

video

video

video

video




2 comments:

annapeje said...

eh apakah rasa sebak skali neh huhu x per la mommy bkn sengaja x nak pegi ..tpkan anak no 2 slalu mcm neh ahahaha

Nurhayati said...

hahah anak no2 pun aku selalu amik perhatian lebih tau.. dgn dia la aku byk belajar erti sabar.. tapi sabar aku tak pernah tebal... pastu dgn dia la aku byk belajar benda baru.. sbb dia nih hands-on punya budak.. urut dada hahahahaha