Wednesday, September 30, 2015

Kufi Frame Cantik


Skarang ni semua trend Kufi kan.
Suka sbb cantik dan nampak moden.
Sejak ai like page
Galeri Kufi by Seni Kufi kat facebook.
Asyik je tgk hasil2 seni dorang.
Seyes ai mmg minat sangat2.

Dah minat apa lagi,
send la pic2 tu kat Zaf,
kot2 la dia pun minat gak.
Pastu bgtau la nak beli.
Lama jugak la tunggu respon dia.
Akhirnya dia bagi green light boleh beli.
Tapi dgn syarat ikut bajet dia hihi
Okay la dari takde kan.

Tapi frame yg ai minat tu
lebih dari bajet dia
sedih kejap kat situ :p

Kalau nak top-up ngan duit sendiri okay je,
tp dia dah kata bajet dia,
baik kita menurut perintah.
Jangan derhaka hahaha

Maka frame yang dinanti2 telah kunjung tiba.
Tak sabar tunggu Zaf gantung.
Dia tu dah la outstation selalu.
Nak tunggu dia buat mmg makan masa 2-3minggu.
Ai is tabah dan redha :)



Tadaaaa..



Suka sbb warna warni
dan ceria rasa.
Kecik sket sizenya kalau nak dibandingkan,
sblom ni kami letak frame Ikea kat situ.
Tapi takpe la..
elok gak.

Baru2 ni Galeri Kufi ada kuarkan lagi desgin baru.
Aishhh menarik jugak.
Ada minat tp tu la jgn tamak haloba.
Dah 2-3 tahun kita tukar baru plak.
Gi la singgah kat fb dorang.
Galeri Kufi by Seni Kufi
kat Instagram pun ada,
search aje.

Keluar dari tajuk jap.
Dapat cekelat M&M dari kawan Zaf.
Maceh..
hanya ai n Zaf je makan,
budak2 ni tak suka sbb ada peanut :)



2 comments:

annapeje said...

aku pon minat kufi sbb cantik tp tah bila pon nk beli lg la x der bajet ahahaha ...amboi nasib umh jauh kalo x dah pau sikit coklat tue ahaha

DaZzlingLilLy said...

lawa sebab nampak moden.