Monday, September 21, 2015

Bertiga Sahaja


Start dari smlm,
tinggal ai ngan 2 org laki ni saja.



Zara & Aliah tido kat umah Mak Tok.
Cuti sekolah ni suka la ke sana.
Nak plak ada org melayankan.

Smlm kami bertiga lunch kat Ana Patin House.
Lama tak makan ikan patin :)



Pastu Petang Zaf gi main bola.
Ai & Ariq dok umah je.

Malam plak dinner kat Burger Junkyard.



Hoola Hoop Burger ngan Texas ape ntah haha



Ariq sejak dari smlm gak,
asik je tanya kakak dia.
"Mummy, kakak takde"
"Mummy, kakak at Mak Tok house"
kakak kakak kakak hehehehe



Pastu kat umah,
dia nampak toys kakak dia,
"Mummy, Kakak Aliah toys"
hihihi sian dia takde geng.
Kalau ada bergaduh berdua tu,
bila takde mencarikan.

Walaupun anak2 dara tu takde,
Mummy tetap masuk bilik dorang
sblom masuk tido.
Dah biasakan buat gitu hari2.
Skali tgk kosong je atas katil.
Rinduuuuuuu

3 comments:

annapeje said...

ahahhaa bila ada stress bila x der dan dan la terkenangkan dasar mak2 gitue la haha adik pon sama la borink hadap muka mommy ahahhaa

Nurhayati said...

itula haha.. sbbkan anak dara tu takde, smlm gak la misi mummy mengecat bilik dorang.. dinding dah mcm ape, byk sgt "mural".. ariq ni tangan dia dah start menggatal conteng je keje grrr

Has78 said...

sesekali berjauhan... mmg rindu. padahal dekat aja kan rmh mak tok