Tuesday, September 17, 2013

Hadiah Birthday Aliah


Pegi OU skali lagi.
Pegi dekat je sbb keluar pas Asar.
Malam tu Zaf nak tgk bola
Final Malaysia lawan Myanmar.



Masuk Parkson terus gi tempat toys.
Cam biasa Zara n Aliah cari My Little Pony.



Birthday girl ni rambang mata.
Kalau bole dorang semuanya nakkan.
Tapi tak byk sgt choice kat Parkson ni.



Zaf ajak gi tgk kat Jusco plak.
Menapak la dari ujung ke ujung huhu
Dalam Jusco pilih punya pilih.
Kejap nak itu
kejap nak ini.

Last2 Aliah tak nak MLP.
Dia nampak menda alat2 solek,
mekap bagai.
Nak yg tu plak.



Usung bag tu sampai balik umah.
takmo letak dlm plastik bag ;)

Ini bukan Aliah,
tetiba nak mekap bagai.
Masuk 3 thn ni dah tukar citarasa agaknya.
Ikut sukala kan janji dia suka.

2 comments:

annapeje said...

hoi anak dara ko siap posing dah mcm artis gitu ahahaha ank aku pon dah layan channel 617 ahahha

CikPuanHaLia said...

waaahhh..aunty suka klu aliah nk mekap2 ni. Xmau dh jadi boboiboy tau. :)