Friday, September 20, 2013

Beriadah waktu petang


Ahad ni enZaf ada game bola.
So minggu ni tiap petang gi jogging,
amik stamina katanya.
Dan ai n anak2 pun ikut join gi taman,
tapi tak joging la temankan aje.



Cuaca sangat cantik dan cerah.



Drop anak2 kat playground sementara
tunggu Zaf berjogging bape puluh round taktau.
Walaupun tgk anak2 pun berpeluh2.
Cuaca petang yang bahang huhuh



Muka cuak tinggalkan dia
dok kat seesaw.



Zara baru lepas ikut Daddy dia
joging satu round.
Berpeluh sudah.



Aliah pun ikut gak Daddy dia joging.
Hebat anak2, bole jadi atlet gitu :p



Bergambar sblom balik.



Pose ape tak tau dari Aliah :)



Seronok kalau hari2 dapat lepak kat taman.
Tapi tu la
dia punya belengas tak ingat.
Next time ai nak joging plak.
Gilir2 ngan Zaf jaga anak2 kat playground.

5 comments:

Has said...

best ni jogging kat jogging track tu. brp km agaknye tu

attyfir said...

Budak kalo dpt lepas main kt taman ..mesti seronok sgt

annapeje said...

lama weh aku x pg sini dlu time aqil kecik ahhaha nanti nk lepak roger2 leh excercise kaki yg dah gemuk neh ahaha

Rozita said...

elok sgt jogging ni.

akk biasa buat jalan2 sekeliling taman jer..janji berpeluh anda jantung kencang..jadik ler

m@m@yAyA said...

alolo comelnya dorang nie..

yaya pn baru semalam pestime zura bwk g ttwgsa kak..pasni mama nak jogging la..hurm~