Thursday, September 26, 2013

Giant Kids Run 2013


Masa Hari Malaysia 16hb
Zara join Giant Kids Run.
Semangat dia nak gi berlari.
Senang kejut pastu terus mandi.
Pas solat Subuh zas terus ke Taman Metropolitan Kepong.

Pukul 6.30pagi kami sampai.
Berkumpul kat khemah dulu.



Kul 7 dah standby kat garisan.
Bergambar dulu sblom lari.
Hampeh camera tak canggih hihi



Pas habis lari
nampak Mak Tok & Tok Abah.
Dorang datang support cucunya :)



Pastu semua peserta gi collect
goodies bag, medal & cert.



Aliah nangis sbb nak medal cam akak dia.
Bagi la medal Zara dia nak pakai ;)



Seperti tahun lepas,
byk gerai yg ada.
Tapi tak pegi semua pun,
xlarat dan cuaca makin panas.



Sama jugak tahun lepas ada clown.
Ariq takut tgk.
Pegang ketat je takmo lepas.



First time Zara nak wat face painting.
Dia sendiri yg request.
Tahun lepas sket punya taknak.
Nangis2 bagai.

Dia nak corak butterfly.



Aliah mengikut je ape akak dia nak.
Buatkan flower tuk dia.



Pastu Zara nak sand art plak.
Aliah cam biasa nak jugak.



Bukan saja Zara seronok dapat berlari.
Ai pun suka dia join xtvt camni.
Baru rasa cergas sket kan.




Ape pun mummy bangga dgn Zara.
Next year kita lari lagi ek.
Last mummy teman lari,
bila masa 7 tahun nanti, berlari sendiri :)


2 comments:

annapeje said...

sob sob sedih x dpt join penat print borang ahahaha ..aunt anna pon bangga ngan zara :D

Has said...

well done zara. rugi thn ni x dpt join.