Wednesday, September 25, 2013

Dah Kurang Tambahkan Balik


Kelmarin gi berjoging ngan Zaf.
Gilir2 ngan dia jaga anak2.
Dapat joging 2 round setengah.
Pastu tak mampu dah
gilersss penat.
Dah lama tak exercise,
abis semua otot2 sakit haha



Malam kami dinner kat
Restoran Nasi Lemak Cinta Sayang.



Dah tentu nak makan nasi lemak.
Tapi ni Zaf punya.



Ai nak makan nasi goreng daging merah.



Aliah, Daddy dia suapkan.
Kalau makan sendiri byk main dari makan.



Ariq plak ai suapkan nasi goreng.
Nak jugak wat peace tiap kali bergambar.
Ikut sapa la tu kan :p



Zara plak nak mkn french fries je huhu



Baru lepas bergaduh ngan Aliah.
Dorang bergurau dlm kereta.
Tup tup Zara nangis.
Rupanya Aliah cakar hidung dia.
Habis calar huhu



Ni la yg wat akak dia nangis hehehe
Org kecik tapi ganas.
Dah buat akak dia
pastu wat muka tak bersalah.
Tapi walaupun lasak dia ni.
bila tegur sket dah nangis.



Petang dah bakar kalori,
malam tambah kalori berganda.
Takde maknanya hahaha
Ape pun ai sronok dpt joging.
Buang segala ion2 negatif dlm badan hahaha
Yg pasti badan rasa segar.

2 comments:

annapeje said...

ahahaha jogging jgn x jogging tahun aku nk join ngan peje ahhaha peje tue dh jd gergasi dah aku tgk ahhaha amboi ariq dah mcm big boy sgt :D

Has said...

konsep has mmg cam gitu out-in gitu :D