Wednesday, February 13, 2013

Nak sambut birthday


Kawan2ku semua,
nak tanya korang la.
Memandangkan next month
birthday Zara
dan dia pun dah tadikakan.
Camne ek nak celebrate birthday dia
ngan kawan2 kat skool dia tu.

Maksud ai,
preparation ai nak wat kan
makan2 kat skool dia.

Birthday Cake
- Nak bawak 1 atau lebih?
- Besar ke kecik?

Party Pack
- Sediakan tuk kelas dia saja ke?
- Or semua (Tuk 5 thn ada 2 kelas, kena sediakan tuk kelas lain tu ke tak)

Time
- Bawak semua time hantar Zara?
- Ai datang time break dorang?

Bole ke nak join skali makan2 tu?
ke ai kena hantar pastu balik?
reason nak join sbb nak amik gambar hihi

Sapa ada pengalaman kat anak2 tu,
meh share ngan ai ek.
First time tuk ai,
tak tau nak wat camne.


4 comments:

nydia-mama akif said...

Yat...macam kat school akif, setiap ujung bln akan celebrate bday students yg bday jatuh on that month....i think most of the school camtu....mayb u can check with the teacher...
Mcm i just beli cake 1kg je, sbb ade 3-4 cakes lg....goodie bag i bg utk semua students (sbb tak ramai..around 50 students je..hehe)

zailamohamad said...

kalau di GA, selalunya yati jumpa teacher kelas Zara & tanya berapa orang budak kelas Zara ntok bg goodies pack tu..kek tu boleh celebrate ntok classmate Zara je & Yati boleh join sekali kalau buat time rehat ke apa..

Zaila xde pengalaman sambut birthday kat GA sebab Haziq lahir bulan 12 so masa tu mmg cuti sekolah..tahun ni turn Husna so nanti bc pengalaman yati dululah..hihihi

FAM said...

klau takde share party, better bigger cake, cukup utk semua.

party packs pun klau xramai (dlm 50) eloklah buat utk semua sbb selalunya celebrate2 ni diorg buat time makan. kesian pulak kwn2 kelas lain kang tgkkk je. hehe

tp apa2 pun, senang tanya direct dgn teachers.

Fiza Rahman said...

Tak der pengalaman lah. Ni pon tgh cari info juga nih. QHalif nak masuk setahun dah.