Friday, February 15, 2013

Durian Crepe at MV


Jalan2 kat MidValley.
Tetiba nampak kiosk Durian Durian ni.
Terus laju je langkah kaki kat sana.
Macam2 ada kat kiosk tu,
ada kek durian,
bahulu durian,
durian pancake,
durian puff cream,
banyak lagi la.


Ingatkan nak beli
durian pancake.
Tapi kena tunggu plak.
Kalau dah bawak
anak2 ni,
jgn harap la nak menunggu lama.
Huru hara haha

Jadinya ai beli
durian crepe je.
Tu pun beli 2 je,
sekadar nak rasa.
Bukan pelahap.
Satu tuk ai
dan satu tuk Zaf.


Harga tuk 2 ketul ni RM4.50.
Kaler hijau kulitnya.
Selalu org buat kaler kuningkan.
Sedap rasa durian.
hihihi takkan rasa stoberi plakkan :p

Kiosknya depan ngan KFC.
kira kat tgh
hala nak gi The Gardens kat bawah.

6 comments:

Cik Syida said...

sys.. tak try yg depan big apple tu.. lg sedap.. 6 sepuluh ringgit.. dia betul2 kat tengah berhadapan dengan big apple.. :)

4 Kay-E said...

Yati,
yg depan kfc tu blom pernah try. selalu beli yg depan big apple tu...
nnt boleh try situ juga :)

annapeje said...

nasib i x mkn durian ahaha x der la terliur kihkih

Dee said...

dee x pernah beli kt kiosk durian2 ni..selalu beli kat sumptuous depan big apple tu je..

Farah said...

ade nampak jugak kiosk ni..tp tak sempat nak membeli huru hara dgn anak2 hahaha

Sidratul Muntaha said...

huhuh
seb baek tak suke durian..
agak2 klu lalu depan kedia ni aku pengsan tak?!
motip?!
aku tak thn bau durian