Thursday, January 31, 2013

Tak Sekolah


Zara tak sihat.
Demam, batuk & selesema.
Ha complete package.
Tak pernah dia sakit teruk camni skali.

Doc bagi mc 3 hari tu.
Minggu depan baru sekolah balik.


Batuk tu paling teruk,
seksa tengok,
byk kali muntah sbb batuk. :(

Dah la seksa nak bagi makan ubat.
Zara penakut.. huhu

Kalau bole sakit tu
transfer kat mummy ni nak oi
Moga cepat sembuh anakku.

5 comments:

annapeje said...

aku rasa musim la yati aku pon baru baik lps 3 mggu batuk mcm apa now aqil plak huhu ...bagus la doc bg mc so dia bole rest n x jangkit kat skolah

zailamohamad said...

Husna pon sejak sekolah balik sekolah batuk & demam tapi mujurlah tak lama..aku rasa pon musim ni..semoga Zara cepat sembuh

Has said...

get well soon zara..

4 Kay-E said...

Ala.. Ciannye Zara tak sihat. Semoga cepat sembuh, Nanti boleh gi sekolah :)
Take care Yati,

DaZzlingLilLy said...

alahai siannya zara..get well soon yer zara