Thursday, October 4, 2012

Yushua 2 tahun


Ahad lepas gi birthday party
anak Watiey, Yushua
kat umahnya Seri Kembangan.

Menu dihidangkan,
pergh giler sedap makanan2nya.
Ada nasi minyak, satay, kuih muih..


Sampai2 je tgk ada
menan kat luar ni.
Konpemla Zara n Aliah
gi serbu, xnak makan okeh.
Time ni kami antara yg sampai awal,
xde org sgt, sronok la dorang main.


Ada clown kat birthday party ni.
Zara nampak clown je
terus tak main,
dia mmg penakut sket.


Tinggal Aliah sorang je main.
Panas berpeluh bagai,
bukan dia kisah pun.
Sampai terbakar kulit muka dia.
Sunburn hehehe


Siap ada lori eskrem lagi.
Ramai la budak2 ni serbu.
eh mak budak pun sama :p


Comel kek Yushuakan.
Sian dia tau,
jenuh nak tiup lilin tu,
sebab jauh hihi


Sblom balik harus la bergambar
ngan bday boy dan tuan umah.


Banyak betul menda
dlm goodies bag yg Watiey bagi.
Ni untuk anak2.


Goodies bag untuk mummy pun ada gak.


Thanks Watiey jemput kami.
Happening party Yushua.
Paling suka, makanan uols sedap belaka.
Mak makan penuh satu pinggan okeh ;)


4 comments:

zailamohamad said...

aku minggu ni sabtu ahad penuh dengan jemputan birthday party..rasa macam nak g semua sebab anak2 konpem suka punya:)

Dee said...

dee penah pegi masa yushua baby kecik lagi..skrg dh besar putih melepak pulak..x dpt nak gi besday ni walau diundang sbb xde transport..huhu..

4 Kay-E said...

Seronoknye gi bday party. Anak2 & mak sekali excited kan? hehehee...

Cian zara takut clown.

Eliss Mie said...

meriahnya bday party dia yer :)