Tuesday, October 30, 2012

Blog List


Lama giler tak update
blog list ai ni.
Yang ada semuanya dah berjaman hihi

Tak sangka plak
tgk blog reader ai
dah cecah 321..
mak ai ramainya..
tapi tak leh la nak comparekan
ngan femes amos blogger
kat luar tu kan.

Ape pun terima kasih yer
sudi baca blog ai
yang tak seberapa ni.

Sbb dah ramai ni jugak la
ai baru rajin nak
mengupdate blog list.
Boring dah balik2
blog yg sama je ai baca hihi
Ada setengah dr tu,
dah tak update blog huhu

Ingat lagi time
ai baru berkecimpung dunia blog ni.
Kemain meriah lagi,
masing2 gigih wat entry hari2.
Tapi skang huarghhhh
nak tunggu seminggu pun
lom tentu ada entry
why why whyyyyy :p

Byk lak membebelnya yer.
Eh korang bagi link ek.
Nanti ai datang menyibuk kat blog korang.
Maceh

oh sblom tu,
salam perkenalan wat reader
yg baru follow ai ek.
nanti kita borak panjang :)

5 comments:

mrs shaifull said...

ala yati, jgnlah marah, kekangan waktu lah :) (ok x reason tu)

Sidratul Muntaha said...

bila nak laga pipi lagi ni?!
eheheh

Nurhayati said...

ct: alah tak marah la ct.. cuma boring xde bhn nak baca hihihi

Nurhayati said...

ayu: kan.. kita jumpa kat umah nurul tu pun kejap je borak. xpuas nak gosip byk hehehe.. kena set dating kita ni kan.

fiza said...

Link aku ko nak tak...hehehe...

Samalah. Blog list dah lama tak update. Ntah bila nak update pon tak tau lah.