Thursday, October 11, 2012

Daddy's Birthday


Kek untuk Zaf.
Memandangkan dia main golf.
Jadinya wat golf theme tahun ni.


Tahun depan kita wat
faveret team bola dia plak.
First time tempah kek,
sblom ni celebrate
mana ada kek2..
makan2 je.
Sebabkan takde adiah
bagi kek je la hehehehe

Cam biasa,
anak2 mesti nak menyibuk.



Nak nak siAliah ni.
Gatai tangan betul,
nak pegang kek tu.
Tak reti dok diamkan.

Ariq takde dlm gambar
sbb dia tido.
Elok gak,
senang nak bergambar..
kalau ada dia huru hara
tapi sayangla dia takde
join sama.
Takpe tunggu je tahun depan ;)

Dah pasang lilin,
orang yang paling sibuk nak tiup
Aliah la sape lagi.



Dia pun sibuk nak potong kek jua.
Ape2 je la Aliah.
Kalau dilarang nanti
dia mengamuk lagi kita huru hara.
Zara plak,
bila daddynya pasang lilin,
terus lari huhuhuhu
Macam2 perangai anak2 ni.

Ape pun,
Happy Birthday Daddy!!
sudah 35tahun youuu hihihi

8 comments:

annapeje said...

simpan sket nk jugak ahahhaa...hepy besarday en zaf kihkih cantik kek wife u belikan :P

atty's said...

cantiknya kek.ada org main golf..amboi kan main aliah

zailamohamad said...

besarnya kek..habis ke tu makan? hehehe

Has said...

happy birthday to mr zaf...

mrs shaifull said...

happy birthday to mr zaf :)

flavor apa yati kt dlm tu? ari tu birthday rifqy kitaorang tempah kek kt kings confectionery, last year punya kek, mmg sedap gila, tp this year punya kek, mcm hampeh, tension je :) eh panjang plak komen

♥ Mrs. C ♥ said...

happy birthday, sdpnye kek.

4 Kay-E said...

Happy birthday Mr Zaf.
Anak2 lagi excited ye.. Dengan kek & lilin tu.

*Yati, abis ke kek besar tu makan 4 beranak? hehehe.

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..budak2 memang skee nak pegang2 kek tu kan..