Wednesday, October 24, 2012

Cream Puff yang sedap


Terharu tau,
smalam kawanku Anna,
siap hantar cream puff kat umah.
Dah la hantarkan,
sampai depan pintu plak tu.

Sblom ni dia ada dok
tanya kat twitter,
ai makan ke tak cream puff.
Ai pun cakap makan je.
Dia kata nak bg kat ai,
hari selasa.
Ingatkan memain,
betul rupanya..
sangat tak sangka weh.

Cream puff tu dlm bag pink ni.
Comel sgt bag ni,
mesti la kaler pink,
pastu bentuk dia tshirt
ada sleeves bagai hihi


Ni la cream puff yg Anna bagi.
Dah la free je bagi,
banyak plak tu.
Penuh satu tupperware.


Nanti ai balas balik tupperware tu ek. ;)
Sedapnya cream puff tu,
tak manis sangat...
just nice!
Zaf yg tak makan pun
bila makan suka jugak.
Makan lagi byk dari ai tskkk
Pastu dia bebel kat ai,
nape tak bayar kat Anna.
Weh kali ni cream puff kena bayar,
kang bising plak org tua tu huhuhu

Dah la bagi free cream puff,
bagi fridge magnet lagi.
Dapat 2 ketui orang utan hihi.


Udahku tempek kat fridge.
Sayang Malaysia.
Tak sayang tourism sbb xnak amik aku keje hahaha


Maceh Anna!
Terharu tak habis ni.
Dtg la umah aku lagi,
kalau datang bawak Aqil n Arfa,
leh main ngan anak2ku.
Tak mo cam smlm datang tak masuk huhu

p/s: terasa cam dirini pregnant plak.
org sampai antar makan kat umah.
cam kempunan tak hingat. haha

3 comments:

zailamohamad said...

aku semalam Lina hantarkan kek red velvet ke rumah, lepas je komen di facebook dia terus hantarkan..malu ai tau..ni yang best jd mak buyong ni:P

fiza said...

Bestnya dpt kawan mcm nih.

annapeje said...

ahahhaa terharu i u buat n3 mcm neh kahkah ala yati sbb cream puff neh byk so apa salah nyer share2 kata kawan...kalo aku makan sorang mmg x habis ...ok nanti aku dtg umah ko wat sepah dgn dabel A tp paking manyak susah oooo ahahha