Monday, October 8, 2012

Bedtime Stories


Tak ingat dah hari ape.
Tapi yg ai ingat,
suatu petang ai rasa letih sesangat.
Dan ngantok nak tido.
Jadinya ai pun masuk bilik anak2.
Time tu Zara n Aliah tgh main toys.
Ai cakap ngan Zara,
ai nak tido atas katil dia.

Masa ai tengah baring2,
time tu blom lelap lagi.
Sbb ralit tgk dorang main.
Tetiba Zara datang,
dok sebelah ai,
dan amik buku.
Kata dia,
nak read book bedtime story kat mummy.
hihihi so sweet.

Jadinya ai pun suh la dia baca.


Zara takde la pandai sgt baca.
Dia main hentam je
story berdasarkan gambar2 dlm buku tu.
Tapi okay la not bad.


Dan yang pasti ai lelap pas
dia baca tu ;)



7 comments:

4 Kay-E said...

Sweet nye kakak Zara. bedtime story for Mummy ye..
Pandai dia :)

atty's said...

amboi kak zara dodoikan mummy ngn bedtime story..mesti comey kak zara citer

zailamohamad said...

haha comel..anak aku si HUsna tupon suka hentam keromo je baca buku abang dia..pastu aku gelakkan dia sebab kelakar sangat:P

m@m@yAyA said...

hihi akk zara dodoikan mummy yer~
cutela akk zara nie..

annapeje said...

wahahaha sangat bagus kakak hehe...aqil pon baca mcm tue pastu ikot suka dia jew kalo kita ajar dia marah :P ...yati cpt decide nk anta skool mana sbb skrg pon dah nk penuuh hehehe

Eliss Mie said...

alahai. pandai kakak. boleh terlelap mamanya, boring sangat ke..kekekeke

mrs shaifull said...

hehehe pandai la kakak zara, sekali sekala dia pulak manjakan mommy :)