Monday, August 13, 2012

Berbuka di Italiannies




Bulan puasa kalini,
kami jarang berbuka kat luar.
Ada Ariq, susah sket nak kuar.
Dia pun kecik lagi kan.
Tambah plak nak handle,
3org kami berdua je..
pasti huru hara.
Kalau ada maid tu lain citer la kan.

Rasanya 3kali je kot
berbuka kat luar.
Selain dari berbuka kat
umah mak ngan mil.

Last week kami berbuka
kat Itallianies, The Gardens.
Misi kesana tuk mencari
baju raya enZaf kat Robinson.

Berbuka kat Italiannies,
amik bufffet RM45++ sorang.


Sementara menunggu Zaf amik makan.
Ai snap pic anak2 dara ni.


Lega Aliah behave.
Selalunya ada je nak turun la.
Nak berlari sana sini.


Ariq tinggal umah MakTok.

Antara makanan berbuka kami.


Ada rendang ayam, daging
dan sambal udang.
Serious sedap sangatttt.


Feveret semua orang.


Ada lagi makanan2 yg amik,
tapi dah malas nak snap.
hehe

Alhamdulillah,
kenyang makan situ,
dan pasti semuanya makanan
sedap2 belaka.

Bercamwhore ngan anak2 dara
dalam fitting room.
Sementara tunggu Zaf
try baju.


Perutku yg masih muncit huhu

6 comments:

Eliss Mie said...

memang sudah nak handle anak kecik kalau mkn kat luar kan. sedapnya tgk makanan2 thari2 ni :p

annapeje said...

wah sedap2 jer terliur plak tengok murah plak tue huhu...kesian ariq x dpt ikot :P

Zuhaini said...

oh.. budak-budak pun harga sama ke..?

comel zara dan aliah.. da besar dah! :)

Zuhaini
My-Alia.com

Neeza.Areef said...

pndai anak2 daras tu camwhore..hihi

Sidratul Muntaha said...

hohoh..
ruiang ria 2 beradik tu
ariq esok untung la..
seme toys dia special.
ahaha..
akak long dgn akak ngah tak dapek ank kongsi dgn dia.
arap2 tak berebut la.
mcm aqil and ara..
24jam gaduh.
serabut aku!

*selamat hari raya tie..
*lepas raya aku pun nak exercise and diet blik.kena jogging and angkat berat blik...
kali ni mahu turun 2 size..
last time turun 1 size je.

atty's said...

sedap2 menu..nasib kakak behave..