Tuesday, November 29, 2011

Bersama Makcik2 Dorang

Cuti sekolah ni dah start,
start la adik2ku lepak kat umah ai.

Zara n Aliah seronok la,
bila MakLang, MakTeh & MakSu ada.
Riuh rendah umah.
Kena plak dorang ni semua rajin melayan.
Ha makin menjadi la..
tak ingat tido.. main je :)

Yang pasti ai lagi suka.
Sebabnya dapat dok rilek dan berehat.
Dah ada dayang2 babysit dorang dua ni hihi

Asal petang je bawak sidua kenit ni swimming.

MakTeh n MakSu je rajin layan,
MakLang dia dok bersantai je jadi lifeguard hehe



Budak2 dapat main air memang la seronokkan.



Adik yang tak senang hati tgk
mummynya tak terjun sama.



Akak Zara tak kisah,
janji ada MakSu dia, tak ingat dah kat mummy.



Adik asik naik turun pool.
Nak suh mummynya sama2 ngan dia.
Huhuhu



Kalau pi Sunway Lagoon, mesti best ni,
tp cuti sekolah ni harusla ramai giler orangkan.


5 comments:

DaZzlingLilLy said...

Bestnya mandi kolam ..Zara ada iras maksu skit..macam dua beradik je..

4 Kay-E said...

Anak2 kalau dah dapat main air, memang happy je :)

Dee said...

budak2 ngan swimming pool x dpt dipisahkanlah sis..hehehe..

Joy said...

zara mcm ery..jumpa paksu dia x igt dah gak kat mama dia..

mrsharis said...

Geram gila tgk gambar last tu..meh sini aunty nak kis n peluk kuat2..gggrrrrr..