Thursday, November 10, 2011

Wallpaper

Kami gi showroom Lamex kat Sunway Giza,
mencari wallpaper tuk bilik anak2.

Sampai2 situ je, nampak byk wallpaper cantik2.
Byk sungguh ai berkenan.
Ada bling bling gitu.
Tapi bukan nak beli tuk bilik kami,
tuk anak2 harus la cari yg corak kanak2 kan.

Kami terus tanya nak tgk tuk kids.
SA kuar satu album besar tuk pilih corak.
Mak aiii byknya comel2.
Semua lawa2..seyes.

Daddy kusyuk dgr SA tu explain macam2.
Since kami tak pernah pakai wallpaper
and first time nak try.



Ai plak tak leh concentrate kat dlm tu.
Si Aliah sibuk nak berjalan ke sana sini. :(



Tinggal daddy sorang dlm kedai,
mummy plak terpaksa layan anak2 main.



Takat ni ada 2 corak ai berkenan dihati.
Corak lain leh view kat website
Lamex ni.



Tapi masalah problemnya, huh dah masalah
problem lagi kan hehe
punya la mahai nak wat wallpaper ni.
Nak pakai penuh satu bilik tuk dorang cost RM1k+
huarghhh seyes mahal..

En Zaf kata kalau nak dok umah skang ni lama,
amik dah.. tapi sbb pikir nak pindah,
cam sayang lak spend mahai tp kejap je.

Kot ada sesapa yg tau n leh rekemen kat
kami mana nak cari wallpaper selain Lamex ni.
Yg pasti murah lagi dan cantik hihi
Maceh, jasamu dikenang :)


5 comments:

zailamohamad said...

zaila haritu g Lamex ni lah beli wallpaper ntok dining kami, kami beli RM150/roll, adelah beli dlm 3 roll..tp kami pasang sendirik, jimat sket..hehehee

yati jangan buat the whole bilik, pilih satu dinding buat as featured wall kata eric leong then gabung ngan matching kaler ah, kalo gitu xbanyak sgt habis duit

Zuhaini said...

Oh.. Cantiknya... :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. menarik tu.. tapi mahalnya...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

erkk nk pindah sure nk beli umh besar neh huhuhu :D

mrsharis said...

jadi mahal tu sbb upah kan. Kami beli n pasang sendiri jer tie..haris jd tukang pasangnya..:)