Tuesday, November 8, 2011

Muak

Kebanyakkan blogger
sudah menghapdet gambar raya aji uols.
Sronoknya tgk gambar korang,
sangat meriah.

Kami ada gak gambar sket,
tapi takde kat camera ai.
Semua kat camera adik huhuhu

Tak dan ar nak bergambar,
sibuk melayan anak2 yg tak reti dok diam hihi
Pastu gi umah sedara mara.
Dari siang sampai ke malam.
Perghh letih tak ingat.

Yang pasti skang ni ai xbole tgk lauk daging.
Giler muak.. semua org dapat daging korban.
Harus la masak semua lauk dagingkan. :)
Pastu sembelit.. no no no!!


pic googled



3 comments:

Dee said...

sib baik budak opis aku ni tak dpt daging korban..balik nak rebus and bagi dia sikit..huhu..

zailamohamad said...

hahahaa sembelit tu sudah pastilah kalau makan dgaing kan..apa kata masakkan sayur juga so kalau makan daging & sayur at least takderlah sembelit sangat kan:P

mummysyafie said...

nor takde pic raya haji la yati. pastu nor pun tak makan daing..hihihihi