Wednesday, November 2, 2011

Anak Oh Anak!!

Tak habis2 citer pasal anak2.
Kenakalan mereka lagi.. pfffttt

Yang ni main kasut2.
Bawak kuar masuk dlm almari tu.
Bape puluh kali pun tak tau.



Main kasut tu idea Aliah yg mengajar akaknya bole.
Bila bukak tgk kasut2 kat dalam,
yarabbi bersepah giler.
Ntah mana2 bercampur2 kasut mummy n daddy :(

Yang bawah ni plak,
dok main koyak buku.
Okay mummy nak pengsan ni.
Buku tuk dibaca, bukan tuk dikoyak huarggghhh



Koyak ni plak idea dari akak Zahra.
Adiknya mengikut sama huh

Bila suh kemas balik kertas2 sepah tu,
Zahra amik kayu golf dia,
buat cam vacuum.
Ingat leh sedut ke akak oiii



huhuhu kekadang bila kita larang,
makin menjadi2 dibuatnya.
Naik hantu gak mummy ni bila tgk perangai dorang.
Tapi sabar je la kan.
Kita cuba dan cuba lagi ajar dorang
mana yg elok dan tak elok dibuat.
Huh bukan senang nak jadi mak ni.

Bila tgk balik pic ni rasa seronok lak
bukan ape, sbb dorang berganding bahu
menyepahkan umah.. team work sangat hihi

p/s: ni baru gegirl weh, kalau boboi xtau la camne :((

4 comments:

Ismi Umar said...

Yarabbi.. kalau 3 org nanti camana agaknya Ti? Terbalik kot rumah dibuatnya

Mama 4H said...

hu3...sama la situasinya disini yatie....jadik hulk dah mamanya...depa bergabung, memang mantap la umah bersepah....

Neeza.Areef said...

gal n boy sama je yati..sama naik la..time baik nya baik..time gaduh sama naik..ahahha...sama je lah mak2 yg ada anak baya gini..sabooooooooooo je lah

zailamohamad said...

samalah ngan anak aku 2 orang tu yatie..kadang2 senyap je pastu dok gelak2..g tengok, habis satu botol bedak diorang main snow..huhuhuhu

bab koyak buku pon sama juga..pendek kata budak2 memang macam tu..moga membesar jd anak yang cerdik!!