Friday, November 25, 2011

Double happy!!

Pergh lama tak update blog.
Mood kemalasan melanda dgn jayanya hihi

Wat entry ni tuk nak wish
Happy Belated tuk diri sendiri
yang ke-31..
sob sob sob.. sudah tua..
tapi takpe jiwa ku sentiasa muda :p

Semoga kehidupanku diberkati dan diredhai
oleh Allah S.W.T.
amin amin amin



Tq pada kekawan yang wish kat FB, twitter,
sms, whatsapp, call...
sayang korang... muah muah muahhhxxx

Hadiah paling terbaik yang ai dapat pada bulan
birthday ini adalah
.
.
.
.
.
.



Syukur alhamdulillah

Test kali pertama,
serious tak percaya.

Zaf pun xcaya, sampai dia beli
satu lagi pregnancy test
suh wat kali ke-2

Amik ko terang benderang
line tu bagi.
Confirm!!!
Alhamdulillah....


12 comments:

DaZzlingLilLy said...

taniah yatie..hadiah besday paling bermakna kali ni yer..harap2 dapat boy plak yer..

nydia-mama akif said...

wowwwww........congrat beb....)

zailamohamad said...

Alhamdulillah..cepatnya Yati ngandung balik..apa2 pon take care..faham, kalau awal2 mengandung memang xde mood nak update blog;)

Aisyah Nazurah said...

Wah!! Congrats kak yati! Lpas ni aliah dpt adik pulak:-)

mrsharis said...

Tieeeee...aku lak yg eksaited..
CONGRATS!!!!!..

Semoga selamat semuanya..take care tau. *Hugs*

Joy said...

tahniah yati....mcm ramai dah kwn kt twitter peknen ;)

~ALL ABOUT US~ said...

tahniah yati!!!!

Connie said...

wahhh.... no3... tahniahh..!! wish u dpt boy plak..

Hida Naza said...

Adek!!!!!!! Ko kalahkan aku ye.......hahahah. Anyway congrats tau..aku dak agak dah mesti ko lebih gigih. Take care (-:

LIP (^_^) said...

Tahniah yati!!!aaahaa..kita sebaya la!!

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

bestt gilerrrr kalo dpt bebi boy lg bestkan hehehe congrat's yati huhuhu lps neh aku plak yg jeles hehehe

mrs shaifull said...

yati, happy birthday dear, n congrats, bestnya, take care tau, rindu ngn yati, dah lama x borak (kt alam maya ni) :)