Tuesday, March 23, 2010

Celebrate Lagi

Hari sabtu lepas, mak suh datang umah sblom zohor katanya.
Kami pun sampai, rupa2nya dorang wat small birthday party kami anak beranak.
Tak sangka betul, wat surprise tuk Zara.
Padahal mummy dia over excited lebih haha

Ni la birthday jelly cake. Comelkan Minnie Mouse, feveret Zara.
Kata dorang tempah kat jelly bakery, one utama.


Bergambar dulu ngan auntie2nya aka dayang-dayang hehehe


Turn Mak Tok & Tok Abah plak.


Harus kami bertiga.. tahun depan insyaAllah berempat plakkan.


Yang diraikan, Zara bersama Minnie Mousenya.


Tetiba malu plak bila orang nyanyikan lagu bday,
pastu malu2 nak blow huhuhu


Masakan mak yang terbaikkkk
Sedap dan kenyang.



Walaupun simple je majlisnya.. buat pun kami2 aje.
Begitu meriah dan penuh gelak tawa.
Takde menda yg lebih menggembirakan bila kita bersama dengan orang tersayangkan.
Alhamdulillah..

info pasal kek leh rujuk sini yer QJelly

pstt: ada beg nak let go, kgi la jengok kat wardrobeku yer..


14 comments:

sI tEDI said...

1st time tgk jelly tu.. kalerful!

CT NORAMIZA said...

hehehehe geli hati plak tgk gambar dia malu2 tu yati, budak2 camtu kan, kalau malu mesti gigit jari, lawaklah diaorang ni :)

momguess said...

jiran...
i pon suka jelly cake nie
sedap
xmuak


ni n3 yg jiran pnh buek pasal jelly nie

http://momguess.blogspot.com/2010/02/q-jelly.html

mummy_adam said...

cantik nyer jelly cake tu.. nak makan pun sayang

[-suziey-] said...

waaaa bestnye ade surprise mini party utk zara..cantek jely tu..tp tetap minat kek the most..ekekek:p

insyaAllah thun dpn berompek la yo:p

honeylanz said...

mesti zara happy tp malu2 lak dia

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

alahai cute nyer...

atty's said...

lom penah terai jelly cake lagi..menarik ..je tgk..

alahai zara..jap je dah anak dara eh..

Hida Naza said...

comel nyerrrrrrrrrr.....mama zara tu pakai topi..hahah

CiKaYu said...

nothing can challenge mom's cooking..

Liyanaroxx said...

akak..jelly tuh sgt comel...hehehe...dah besar dah anak dara akak sorang nih ye?

a-as said...

happy belated birthday zara!!..dah besar and to be kakak soon ;)

eiNa said...

hi... 1st time drop here.. cantek nye kek jelly tu... sayang nak makan rasenye..

exchange link ye.. :)

zailamohamad said...

dah besar ya anak dara Yati ni;)