Tuesday, March 30, 2010

Makan Berganda

Hari sabtu lepas bole diisytiharkan hari makan free sedunia hehe
Ada 2 birthday party kami serbu..dan ke2-2nya dari kawan blogger.

Party pertama kami ke umah MamaZana.
First time jumpa dia.. selalu borak kat blog dan email je kan mama.
Bergambar bersama tuan rumah dan baby Haziq.
Amik aura kot2 dapat baby boy kan hihihi


Suka tgk anak sulong MamaZana, Batrisyia aka Kak Long.
Geram tgk badan dia sedap giler... kat tangan dia tu ada je makanan pegang. ;)


Arissa plak, susah betul nak tgk dia senyum.
Suka rambut dia.. cantikkkk


Habis je borak2 (walaupun tak lama) dan makan2.. kami gerak ke rumah Liya plak.
Umah dia dekat je ngan umah MamaZana, tapi ntah camane kami sesat sampai 1jam baru sampai.
En.Garmin plak kawan pinjam... tue la bahana nye huhu

Makan dan makan lagi..
Habis makan sampai la cik Murni yang kononnye kami berjanji kul4 kat umah Liya.
Kul 5 lebih camtu sampai kan..lupa dah.. nasib sempat jumpa.
Bergambar sblom balik.


Dalam diam2 tu, ada la 2 merpati sejoli sedang hangat bercinta..
Bercanda di jalan raya sambil bermain kereta mainan. haha
Zara dan anak bujang Murni, Adam.
Pada mulanya Zara nak main ngan Hannan, anak bujang Liya.
Tapi cinta tak dibalas. Maka cinta beralih arah pada Adam hihihi


Seronok skali melihat mereka berdua tu. Apa ntah dorang borak..
hanya mereka berdua je yg memahami.


Berlari kesana kesini dengan hati gumbira.


Tengah syok2 dorang dating, mummy and daddy ajak balik.
Takpe la Adam.. nanti bday Adam wat makan2 yer.. Zara confirm datang lagi haha

Pada MamaZana dan Liya.. tima kasih jemput kami.
Kalau wat makan2, jangan serik jemput lagi yer.

13 comments:

Sidratul Muntaha said...

ekeke..suke tgk adegan romeo n juliet ujugn2 tu..
cam azura n jamal
ekeke..

honeylanz said...

baru nak cakap..tp ayu dah ckp dulu... comel aja tgk zara ikut adam bermain ;)

nydia-mama akif said...

mama zahra maintain lg la wpun tgh preggy...shuke tgk...amboi-amboi pandai zahra berkawan...sweet

[-suziey-] said...

waaa bestnye dpt invitation dr kwn blogger..hehe..syiok2:)

sweet je zara main2 ngn adam..

mrsharis said...

hahaha..kelakar tgk adam & zara. Ko lak ambik gambar ala-ala paparazi, dari jauh gitu.. :)

Queenin Murni said...

sy kelihatan seperti gergasi.. hohohoh!! sentap.. :P

sory la yati.. mcm2 nak pulun buat in one day, lmbt sudahnya.. hehe!


masa korang balik tu, adam lambai sambil cakap: "bye zala...."


huuuhuh! kena jumpa2 lagi nih. :

sI tEDI said...

amboi! Comelnye merpati 2 sejoli tu!

Farah said...

hahhaa pandai yer zara bercanda skang..

lama dah tak nampak muka tuan punye blog..makin berseri nampaknye sejak pregnant ni.

zailamohamad said...

kalau anak sulung zaila ada kat situ, zaila suruh je p ngorat Zara;D

mEiZ SHA said...

hehehe
alaa comelnyer si kecik dating..;)

Dee said...

amboi..cutenya budak 2 org tuh..oh..gi umah lia ye..dee x berkesempatanlah..hehehe..

4 Kay-E said...

Ahaaa... kiut nye zara dating dgn adam... :P

mrs shaifull said...

yati, nampak awak dah tembam sket :)