Thursday, March 11, 2010

Minggu depan laaaa

Alamak minggu depan birthday Zara.
Serious ai tak prepare ape pun tuk wat birthday party.
Tak pikir sbb kan 1st trimester ni agak teruk gak.
Ngan kemalasan yg melampau. Ape pun keje taknak buat.
Salahkan hormon..huhuhu teruk betul aku ni.

Pejam celik nak 2tahun rupanye Zara ni.
Sape sudi jadi birthday planner, sila la wat kan party tuk sikenit ni. huhuhu
Tak semestinya minggu depan gak. Janji ada dari takde kan.
Kali ni ingat nak ajak kawan2 blogger, itupun kalau ada yg sudi nak datang :p


Picture credit tu Amran. Gambar ni masa celebrate birthday Zara tahun lepas.

22 comments:

LoVEaQshA said...

hololo tembamnya zara ms 1st bfday dlu..huhu
erm lau akak wat insyallah pdg dtran zura sudi nk pegi lau berjemputla..!!!

Sy nie xgeti nk jd planner2 nie,lau jd planner utk mkn bole saje..heheh
jgn mare yer kak..

Sidratul Muntaha said...

ajak ler
tpi jgn buek sabtu
mgm tak dapt nak dtg

mrsharis said...

sama la yati..birthday hannan ujung bulan ni. Dah bincang ngan haris nk buat tp tk prepare apa pun lagi. Baru tempah kek..

Tk tau nk buat in door or out door..

mummysyafie said...

yati..zara dah masuk 2 yer..kita orang pun tumpang tengok zara membesar..daripada tak reti nak jalan..sekrg dah pandai berlari..

mummy_adam said...

sekejap jer masa berlalu kan :) tup..tup.. dah 2thn zara..xlama lg dh nak dpt adik :)

CT NORAMIZA said...

hehehe x lama lg zara dah turns 2, dah nak dpt adik, nak buat birthday party kat mana tu yati? :)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

nk datang la sbb umh da dekat ahahhaa

CiKaYu said...

seronok nyer zara,she is going 2.....kalau dijemput, danisha & family insya'allah akan datang. hehhheheheh. nk tlg u jadi planner, i pun tak pandai dear. skrg pun tgh plan tuk danisha soon, in june. good luck & take care ye!

honeylanz said...

kejap aja..last year x dpt dtg... if okay..wat la ahad...heheheh :)

momguess said...

aper pon jiran nk wish in advnce bday kat zara
kalu buat jgn lupe jemput jiran yer

Dee said...

wah..dh besar zara..mesti dh pandai tiup lilin nanti..hehehe..kalo larat buat sis..kalo x larat cam i ni..buat dgn family terapat je..

zailamohamad said...

jangan lupa ajak zaila, nak juga kenal2 ngan lebih rapat lagi;D (muka tak malu mengajak diri sendiri)

Liza said...

happy advance birthday zara, takpe, still got time to prepare for the celebration

Zuhaini said...

oh.. kami ni kalau diajak, kalau x da aral, sure datang lah! :) insya allah...

mEMYselfandi said...

folo u oredi...
folo me back tau=)
http://adzem.blogspot.com/

zailamohamad said...

babe, amik award kat blog zaila ya

Hida Naza said...

dah besar dah...memang sesuai nak beradik (-:

4 Kay-E said...

Cepat je Zara dah nak masuk 2 thn...
Dah nak jadi kakak :)
Boleh request mama beli birthday dress yg cun-cun!

[-suziey-] said...

waaaa kejap nk 2 thun dh ek..minggu ni la yek..hehe

Haizales said...
This comment has been removed by the author.
Haizales said...

uiks..menarik ni...why dun i plan utk u at my new rest?SCRUMPTIOUS at jalan YAP KWAN SENG,KL?huhu..

happy burfday dearie ZAHRA...

cintaAnna said...

happy besday zara