Saturday, October 17, 2015

Sehari Sebelum Big Day


Alhamdulillah selesai dah akad nikah cousin ai pagi tadi.
Pertama kali cousin lelaki blah abah kawin.
Sblom ni kawin adik ai
pastu 2 org cousin semuanya perempuan.
Kita jadi tuan rumah je time nikah.
Nak siapkan tempat majlis makan minum bagaikan.
Kalini kita plak pegi blah perempuan
bawak badan dan barang2 hantaran je hihi
Senang keje gitu.

Ni gambar semalam,
lepas ai gi hantar Zara sekolah,
terus gi umah Mak Lang ai.
Tolong tengok la pastinya haha

Antara hantaran2 untuk pengantin perempuan.



Harusla nak tengok cincin kawin,
selain dari duit hantaran.. ka-ching!!!



Gigih Mak Ngah tolong decokan bilik pengantin.
Suka la warna royal blue.
Cantik2x..



Ni pakaian yg dipakai pagi tadi.
Macam biasa la jadi dulang girl.
Girl sangattttt :p



Gambar masa nikah tadi tak byk sgt.
Ai pun lupa nak bergambar satu family ngan pengantin huhu
Bergambar ngan cousin2 ai je.
Tunggu cousin2 upload gambar,
pastu kita buh dlm blog :)

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)