Thursday, October 8, 2015

Happy 38th Birthday En.Zafaris!


Kelmarin hari Selasa birthday ensuami.
Takde plan ape pun,
pagi Zaf ada golf kat Bukit Tinggi.
Pastu dia ada keje meeting macam biasa.
So siang tu ai suh anak2 wat birthday card tuk daddy dorang.
Ala lupa plak nak snap kad tu.

Lewat petang Zaf whatsapp ajak dinner.
Suh ai n anak2 bersiap,
nanti dia sampai terus keluar.

Masa dalam kereta dia tanya ai nak makan apa.
Lor dah macam birthday ai plak.
Cakap ngan dia apa2 je la yg dia nak makan.
Dia tak leh pikir sbb penat sgt.
Katanya gi OU je la.
OU tu kan umah ke-2 kitaorg :p

Sampai2 pun blur lagi tak tau nak makan apa hahaha
Akhirnya kami mkn kat Chili's aje,
amik yg paling dekat.
Seblom tu dia nak bank-in duit.
Sementara menunggu harus la Mummy amik gambar anak2.



Ariq suh amik gambar.
"Mummy, take Ariq picture. With Pac-Man" katanya.
Ha carila mana pacman tu. :)



Pastu satu gambar ngan Daddy dorang.
Birthday boy ehhh boy la sangat hihihi



Happy Birthday Yang.
38 tahun dah u.
Perghhhh mcm tak caya plak dah tak muda :p



Moga diberi kesihatan yang baik.
Dan dipermudahkan segala urusan u,
demi mencari rezeki tuk kami.
Cari duit banyak2 k,
nanti bagi ai ;)
Hadiah dari ai lambat sket la,
time birthday dia la time tgh red flag..
ada "uniform" baru tuk dia
eh tak leh citer 18sx dlm ni.. tett..tett..tett...
hahahahaaaa

Sebelah Chili's ada kedai baru bukak.
Ada jual churro tp tak sempat nak beli,
sbb org kedai dah kemas2 nak tutup.
Kami pun keluar dah kul 10mlm.
Agaknya dia dgr kot,
Zaf cakap tak sempat nak try.
Tetiba staff situ panggil,
bagi kami sket churro.



Rasanya biasa je,
kalau dapat dip ngan caramel jadi sedap lagi kot.
Ape pun tq la pd staf Maddys tu.
bg rasa churro free.
Nanti leh try makanan lain plak :)

4 comments:

annapeje said...

ala kesian besday boy ahahha eh zaf lagi tau ke tapi x per Nampak muda sentiasa kihkih kitakan kalangan muda sentiasa :)) ...mmg rezeki sempena besday boy la tue :D

Has78 said...

happy birthday mr zaf. 38 still young yati. hehe

Nurhayati said...

anna: oiii ko dah kenapa.. zaf nampak muda lagi dari aku ke.. ko jgn.. ni aku nak wat botox bg aku nampak muda dari dia haha

Nurhayati said...

has: baiklah muda lagi :p..