Monday, October 5, 2015

Key Case Baru!


Semalam lepas Maghrib gi OU jap.
Zaf ajak gi beli tempat letak kunci rumah.
Dan belikan satu jugak tuk ai.
Masing2nya key case dah jahanam.
8 tahun dah pakai baru jahanam,
kira bagus gak la bertahan.

Tapi kalini Zaf kata beli brand biasa je.
Takde dah mahal macam SF sblom ni :)
Pastu beli pakai voucher iSetan hihihi
Jimat di situ.

Kami masuk iSetan One Utama,
dah nak pakai voucher gi cari kat situ la kan.
Survey punya survey.
Stop kat Goldlion.

Berkenan betul tgk warna2 terang ni.
Plak tu ada diskaun 30%.



Ai amik merah,
Zaf warna hijau.



Pastu Zaf kata amik la purse.
Ada purse tuk pompuan warna2 terang tu.
Apa lagi laju la tangan tgk.
Nak warna merah tapi dah habis stok plak.
So amik la warna hijau.



Cantik pursenya.
Sejibik cam purse Prada Saffiano ai tu.
Material sama,
dalam pun lebih kurang sama.
Yang penting zip tu,
bila bukak tutup smooth je.
Tak kasar.

Dah Zaf kata amik la,
kita pun ok je la kan.
Tak mahal pun purse ni dalam RM270.
Bole dapat 5biji purse ni dr Prada. :p

2 comments:

annapeje said...

amboi cantiknya sesuai sangat dgn ko hehe ... sama jerk laki bini x kuar rumah x sah kehkeh

zarith irma said...

Bilaaa sy nak kaya juga ni. Hahaha. Sy punya purse beli yg 20rggit je. Itu pun rasa mahal. Kalau blh nk beli yg 3 rm10 tu. Hahahah punya la berkira kan..:p