Monday, March 9, 2015

The Spongebob Movie


Jumaat lepas Zaf balik keje awal.
Ajak dia amik Zara kat sekolah sama.
Dah amik Zara nak makan roti canai.
Bawak makan kat d'Naina.

Tgh2 makan Zaf ajak gi tgk wayang.
Tgk cerita spongebob sbb Zara
pernah sebut nak tgk citer tu.
Check kat Giza dah takde citer tu,
yg ada kat Tropicana Mall
masih ada pukul 9.20malam.

Hari Jumaat kebiasaannya mmg jem,
jd Zaf terus bawak ke sana
pakai pun selekeh je.
Sabar je la.



Ariq nampak robot ni
Mummy!! Mummy!! robotttt
peaceee dia cakap haha
maksudnya suh amik gambar la tu.



Semangat nak bergambar slom masuk hall.



Nasib hall pun tak bape sejuk.



Setengah jalan movie,
Aliah tido.
Pukul 10mlm mmg dah time tido dia.
Masa tgk movie tu pun,
dia dah lemau hihihi

2 orang lagi,
sangat cergas
walaupun dah dekat kul 12pagi.



Anak2 enjoy the movie.
Nak2 Zara.
Ariq pun okay dia,
xnampak dia boring ke apa.
Aliah jgn tanya sbb tido haha

3 comments:

Has78 said...

smlm has pun g tgk movie. Chappie.. best gak. sedih2 skit.

Zaila Mohamad said...

bagus laki mung nak melayan karenah anak-anak..hehe

annapeje said...

wahh seronok sangat tue ahaha aliah penat kot sbb dah sekolah