Wednesday, December 17, 2014

Genius Aulad Little Ihtifal 2014 (Kota Damansara)


Lg 2minggu lebih dah nak naik sekolah,
baru nak wat entry pasal konvo Zara huhu.
Actually gambar byk kat dslr camera,
sampai ke sudah tak transfer2 lg kat pc.
Jadinya pakai gambar dlm phone je la.

Tahun ni Little Ihtifal buat kat Putrajaya,
jauh benar kali ni.
Tahun lepas buat kat PJ je [link]

Bawak 2 org adik ai skali.
Ada Mak Su & Mak Teh
mmg jadi babysitter,
senang lenang ai kejap haha
Lunch dulu kat Johny's, Alamanda.



Cantik dan comel photo boothnya.



Harusla anak2 amik gambar.
Zara dah check-in ikut teacher dia :)



Kalini combined ngan GA Selayang.



Aturcara pertama amik skrol.
Time ni amik video.

video

Tetiba rasa sebak tgk Zara amik skrol.
Tau2 dah berair mata okeh.
And ofkos la gembira juga.
Baru tadika blom universiti lagi ;)

Baju putih ni dari GA Selayang.
Comel2 je tgk dorang buat persembahan.



Kota Damansara pakai baju hitam.
Dorang wat story pasal Nabi Hud A.S



Zara dia pemalu so mmg dpt agak
dia takkan ada byk gerak atas stage hihi
Pastu ada nyanyian
dia jadi butterfly.
hehe sama je ngan tahun lepas
ada gak jadi butterfly :)

Yang ni penutup.
Asma Ul Husna.



Setiap GA ada 3 persembahan.
Biasala takkan ada perfect,
budak2 kan mesti huru hara teacher atas stage.
Overall terhibur dgn keletah dan gelagat anak2.

Sblom balik,
amik gambar kenangan.



Tahniah Zara,
mummy so proud of you.
Well done!



Belum diframekan lagi.



Nak masuk darjah 1 dah.
Tau Zara ni xde masalah sgt.
Yang ai risaukan Aliah ni haha

1 comment:

annapeje said...

comel nyer kakak zara...haha aliah ok kot kihkih nasib aku thn dpn baru nk pening kepala :P