Tuesday, December 16, 2014

Lunch Shopping Hi-tea


Apa lagi nak buat
selain dari makan makan dan makan.
tu mmg feveret kami hehehe

Try makan Jam packed Pizza kat Pizza Hut.



Okay la not bad,
sedap jua.



Zara mmg feveret dia spaghetti la.



Aliah kalau makan sup
tak sah kalau tak bubuh serbuk cheese tu.



Ariq tak nak layan
amik gambar.
Pose malas darinya.



Shopping sket kat H&M.
Baju anak2 je pun.



pastu minum petang kat Kluang Station.



4 comments:

annapeje said...

aik mak x soping...konpius ahaha untung la makn jalan makan jln haha

nurfadilah suardi said...

lum cuba lg pizza ni, nanti nak cuba gaklah. jalan2 makan2 tu yg best kan. suka roti bakar kluang station

nurfadilah suardi said...

lum cuba lg pizza ni, nanti nak cuba gaklah. jalan2 makan2 tu yg best kan. suka roti bakar kluang station

Nurhayati said...

anna: hihi part soping tu tgk kat fashion blog aku sudah.. kat sini citer sikit2 je :p