Wednesday, December 3, 2014

Dua Sabtu Lepas


Lama tak makan kat Restoran Ismail
pekena nasi briyani.
Habis dari report card day skola Zara tu,
kami lunch kat sini dulu.



Kelaparan mmg satu pinggan tu habis.
Nasinya banyak okeh.



Nasib takde org kat meja sebelah.
Kalau tak mesti xkelip mata
tgk org kecik ni makan banyak haha

Kami ke Ingress Auto.
Ada org senyum lebar masuk sini.



Gary ni baik sangat,
giler tak baik kalau tak camne
nak wat saleskan.



Tapi dia mmg baik la pun.
Siap layan anak2 makan bagai.
Yang Zara & Aliah dah dok depan cafe
layan kek masing2.
Tinggal la ai n Ariq je kat sini,
sambil dgr dia explain ape ntah kat Zaf,
apa dia cakap tu ai angguk2 je la :p

1 comment:

Eliss Mie said...

habis yer sepinggan tu..hihihi.. nak beli kereta baru ker tu??