Monday, August 5, 2013

Khatam al-Quram & Hasil Shopping Raya


Syukur alhamdulillah,
niat ai untuk khatam al-Quran dimakbulkan.
Harini lepas solat Zuhur ai habis mengaji.

Memang harini ai rasa malas nak masak tuk berbuka.
Tup tup tup Zaf call ajak berbuka kat luar.
Katanya celebrate sempena khatam hihi

Kami ifthar kat Tropicana Golf & Country Resort.
Pegi la mana2 tempat
kalau booking nama enZaf ni tak pernah betul.



Ini budak tak reti dok diam.
Buat havoc dia nombor satu.



Peace versi Ariq.
Bila suh dia peace nak amik gambar.
Camtu la rupanya.



Banyak makanan yg diambil tak snap.
Hanya snap satu je.
Bread pudding wajib amik.
Sedap gilersss...



Okay yang ni adalah hasil shopping raya tuk tahun 2013.
Sekian.



4 comments:

CikPuanHaLia said...

Alhamdulillah..tahniah beb. Syukur tercapai niat baik mu di bulan baik ini.

Selamat hari raya ye T..maaf zahir dan batin

annapeje said...

Alhamdulillah hehe amboi ko neh mmg antu bread puding kan ahaha

Sidratul Muntaha said...

congrats..
ehhehe
termakbul jugak
aku bulan2 pose ni buka mgm tapau
tpi sahur msk benda baru..
org umah suka mkn benda panas klu pgi2 ni..
mata smpai terpejam2 pun masak jelah..
ahjaha

Has said...

tahniah yati..