Sunday, August 4, 2013

Berbuka di air pancut


Smalam misi kami mencari sampin dan songkok Ariq.
Lepas Zohor keluar,
terus ke Omar Ali Taman Tun.
Alhamdulillah dapat la sampin yg dicari.
Labuh sket tapi jadi la dr takdekan.
Orangnya kecik so pasrah je la.

Dari Omar Ali,
Zaf ajak ke Setia City Mall plak.
Nak masuk KL memang takkan lah.
Pepaham memang macam semut manusia kat sana.

Sampai pun dah petang,
pusing2 skali mata ai ternampak gerai jual songkok.
Dan terus ternampak ada songkok tuk baby.
Try test kat Ariq,
cantik sangat, elok2 kat kepala dia.
Terus beli, RM20 satu.
Beli sampin tadi pun RM20 gak.

Dah petang2 selalu semua restoran dah full.
Jadinya kami plan beli makan minum sket,
lepas tu baru cari tempat makan.

So sementara tunggu waktu buka.
Kami lepak kat luar depan SCM ni.
Zara n Aliah yg xhabis2 nak cokelat huhu



Layan air pancut berirama ni.
Warna warni lampu bagai.
Kalau ada lagu lagi best :)



Ariq takut bole.
Keras je dok dlm stroller huhu



Kat depan tu ada padang,
ramai org piknik tuk berbuka.
Sangat menarik konsep camnikan.
Sronok la anak2 dapat berlari dgn suka ria.



Berbuka dgn pretzel Auntie Anne dan air milo.



Berbuka sambil menikmati air pancut



Duduk kat tangga je,
sronok jugak mcmni.



2 comments:

annapeje said...

Aku aritue kene kat ou bebuka sambil hadap ikan anaha ariq kecik lg tggu beso sket tris nk terjun dlm air pancut ahahah

Has said...

nak pretzel!! hehe