Thursday, June 14, 2012

Seindah Sakura


Sakura kat Paris.
Ingatkan Sakura kat Jepun ke kan :p
Harini last episode tuk
citer Seindah Sakura kan.



Suka citer ni,
walaupun ai bukan la
FS fan..
tapi ai suka dia berlakon.

Cuma geram sbb
watak Kira ni lembik sgt.
Senang sgt kena tipu.
Nak nak bila Anida tu dajal dia.
Ngan Airil yg tuduh dia melulu.
Tapi mmg best bila Airil
kena lempang ngan Kira hahaha


Semua image ihsan dari Googled :)

6 comments:

fiza said...

Best citer nih. Lagu pon best2 ☺☺

DaZzlingLilLy said...

i pun suka FS belakon wpun tak minat dia..wan sharmila pun menjadi watak jahat ngada2 dia..hehe

Neeza.Areef said...

satu2nya cte FS yg ai x dpt follow..x sempattt..mencik tauu..kna tgk kt web la cr satu2

Siti Fatimah said...

bestkan drama nie i tiap2 mlm khatam kan tonton nak tgk waktu asal mmg x dan hahahaha... suka sesgt!!!

Has said...

tak folo. tp tgk episode yg nenek tu mati sbb kena tolak. lepas mcm tu je?

mrs shaifull said...

hehehe yati, apa khabar awak kt sana? lama x borak2 kan, ececech macam penah borak selalu2 je kan :) take care yati, rindu awak jugak