Friday, August 8, 2014

Gambar Raya Sg Buloh


Pas Zuhur dari Taman Tun
balik kg ke Sg Buloh plak.
Sampai2 dah ramai sedara mara
kat umah mak abah.
Biasa la bila dah berkumpul,
tak menang tangan nak melayan.

Dekat nak Asar baru dorang
semua gerak balik.
Pastu ada lagi sedara lain otw nk dtg.
Dapatla setengah jam tempoh bertenang.
Time tu cepat2 kami bergambar
ngan peluk cium tangan bagai.

Mak Tok & Tok Abah bersama cucu2nya.



Best sbb adik ai Hana ada sama.
Sblom ni dia kata xdapat balik raya,
sbb suami dia kena bertugas.
Skali dapat cuti 2 hari.
Yeyyy

Gambar semua satu keluarga.


Tapi sayang adik ai lagi sorang Nani xde.
Bole dia keje part time time raya
hampeh betul...

Gambar ni Zaf kata pandang atas.
Yg belakang je buat,
depan aksi bebas suka hati :)



Gambar anak2 ngan satu2nya cousin depa,
Aira yg comel.



Ni Zaf suh dorang plak pandang atas haha
Ariq jeling je :p



Phewwww berpeluh amik gambar
bila ada anak2 kecik ni :)

Malam kami beraya umah adik abah Mak Teh
kat Kemensah Height.
Buat bbq besttt...
Habis makan main mercun.
Lawan ngan mercun jiran hihi

Video Bunga Api
video

4 comments:

annapeje said...

best la dpt begambo camtue aku tahun neh x dapek pon mmg bepeluh ketiak bagai wakaka

Fiza Rahman said...

Macam² aksi ☺

Alaaa...tak blh tgk lah video tu.

Nurhayati said...

Aku pun.. Jgn kata berpeluh ketiak je.. Semua celah berpeluh hahaha... Ni pun cepat2 amik gambar ok. Ada org nak dtg lagi.

Nurhayati said...

Kat phone i ni pun xleh tgk. Phone lain xtau la. Tp kat desktop bole :)