Tuesday, February 4, 2014

Tak masak


Hari tak masak sedunia.
Gi breakfast kat Restoran Tauhu Bakar.
lepas hantar Zara.
Dekat je ngan skolah Zara.

First time makan sini.



Ai order lontong.
Sedap okeh.



Nampak ada tauhu bakar,
cam menarik,
tapi next time datang lagi order tu plak.



Pagi2 dah mintak sirap ais huhuh
Tak bagi dia amuk kat situ.
Pening ar :p



Nama pun tak masak,
lunch pun kat luar.
Makan kat Secret Recipe je.



Main kete tuk dia leka.
Tapi kejap je la.
Pastu dia sibuk nak turun.



Ai makan beef lasagna.



Anak2 makan Cheesy Fish & Chip.
Makannya sikit je
selebihnya Mummy dorang habiskan hohoho



Pas makan masuk Giant jap.
Takde nak beli ape pun,
tp kalau dah masuk tu,
konpem la ada membelikan
walaupun sikit.



Malam makan roti je. :)

4 comments:

Eliss Mie said...

hari cuti2 masak :) syoknya..eliss weekend ja cuti masak tu pun kalau rajin keluar..huhuhu

annapeje said...

Ooo nnti leh try nk g ss2 jauh sgt huhu

Nurhayati said...

ss2 lg sedap tp ni kira sedap sket n dekat haha

Nurhayati said...

xde la hari2 xmasak. tp dlm seminggu tu ada la xmasak :p