Friday, February 28, 2014

Sblom Daddy Outstation


Kelmarin ai nak bawak anak2
gi makan petang kat Giant.
Dah siap2 baru nak keluar,
Zaf balik.

Ai bgtau dia ai nak keluar,
dia nak join gak.
Tunggu dia mandi n solat.

Masa dlm kete ckp nak gi Giant je.
Tetiba Zaf kata kita gi OU la,
dia nak beli bola golf.

Dah le ai ni pakai selekeh je bertshirt.
Anak2 pun pakai baju umah je.
Nak gi OU huhuhu

Sblom beli bola dia tu
gi makan dulu,
Zaf kata dinner terus la.

Kat Pizza Hut.
Dgn2 Zaf skali pakai selekeh
tshirt umah & selipar jamban je hihi



Tgh mood baik,
semangat berpeace sambil ckp kuat2 peace :)



Dah makan
gi beli bola golf dia,
pastu ajak karoks.



Nyanyi sampai kul 10,
nasib la anak2 tak meragam.



Teruk tul Mummy Daddy dorang ni kan.
Heret anak2 kemana saja haha
Takpela kita enjoy pun ngan anak2.

Zaf outstation ke Jakarta
ada golf tournament.
Ngan customer2 dia masukkan skali.
Tanya bila balik.
Dia kata tak sure hari Ahad ke Isnin.
Bole tak sure.. huhu


3 comments:

Zaila Mohamad said...

aku husben outstation dah hampir seminggu, dan seminggu juga kami tak keluar rumah..huhuhu

annapeje said...

Uwaaa best nyer g karaoke betahun dah x pg ...masok keje nk ajk geng2 la menyumbang suara ahaha

CikPuanHaLia said...

Sempoi tapi itu la Ășniform'yang paling selesa kan. Kami anak beranak selalu jer gitu..keluar ngan baju umah jer..hihi